Skip to main content

26 Iulie. Războiul tabloidelor - Mădălin Ionescu a inventat un subiect ca să-l enerveze pe Capatos

 

Publicitate

CAPATOS, PĂCĂLIT DE MĂDĂLIN IONESCU. După ce Mădălin Ionescu, realizatorul Drept la Ţintă i-a fost făcută o farsă, prezentatorul de televiziune Dan Capatos s-a supărat şi l-a atacat verbal, scrie Evenimentul zilei.

"Mădălin Ionescu a uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier. Nu am nicio problemă cu restul concurenţilor de pe piaţă. Mădălin spunea că cei de la "Un show păcătos" au luat subiectul lui, uitând că el, de-a lungul timpului, a preluat subiecte de la Antena 1. Situaţiile acestea sunt născute din frustrare. Noi nu am făcut niciodată referiri la alte posturi şi nu am venit cu astfel de înţepături", a declarat Dan Capatos în emisiunea sa, după ce Mădălin Ionescu a afirmat că a inventat “telenovela” conform căreia Oana Zăvoranu ar avea un frate  doar pentru a-şi bate joc de Antena 1.


Află pe cine s-a supărat Dan Capatos: “A uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier” 


JOCURILE OLIMPICE, LA TVR. Jocurile Olimpice de la Londra vor fi transmise pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi jo2012.tvr.ro. În total vor fi aproape 400 de ore live din Londra în perioada 27 iulie - 12 august, scrie Evenimentul zilei.

Televiziunea Română va transmite un număr record de ore de la cel mai important eveniment sportiv al verii, Jocurile Olimpice din Londra. Dacă în 2008 au fost în jur de 320 de ore de transmisie live din Beijing, anul acesta vor fi cu 70 mai multe. În plus, grila TVR HD va fi alcătuită aproape exclusiv din transmisiuni în direct sau înregistrări de la Londra, însumând în jur de 300 de ore difuzate la calitate înaltă (HD).
400 de ore de transmisie live de la Olimpiadă, la TVR


FĂRĂ RECLAME LA ALCOOL ÎN RUSIA. Vladimir Putin vrea să scoată din obiceiul ruşilor consumul cantităţilor uriaşe de alcool, pentru care sunt cunoscuţi în lume. Preşedntele Rusiei a promulgat o lege care interzice reclamele la orice tip de alcool la televiziune, radio, în ziare şi pe internet, dar şi pe mijloacele de transport în comun sau pe panourile publicitare, scrie Adevărul.
Rusia a interzis reclamele la alcool în mass media


PRIMUL REZULTAT LA CĂUTAREA GOOGLE PE INTERNET. La căutarea pe Google a cuvântului „plagiator”, motorul de căutare trimite utilizatorii direct la pagina personală a lui Victor Ponta, acesta fiind primul rezultat afişat, potrivit Adevărul.

Mai mult, toată prima pagină de rezultate date de Google la căutarea „plagiator” îi este rezervată lui Victor Ponta. Toate sunt linkuri spre materiale legate de scandalul copy-paste în care este implicat premierul.
Ce link pune Google primul pe listă la căutarea „plagiator”


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus