Skip to main content

6 Iulie. Realitatea Media rămâne fără administrator judiciar

 

 

Publicitate

ROVIGO NU MAI VREA REALITATEA TV. Rovigo SPRL a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de renunţare la mandatul său ca administrator judiciar al Realitatea Media, solicitând instanţei şi desemnarea unui administrator judiciar provizoriu, pentru a fi evitată o situaţie de blocaj a activităţii societăţii aflate în insolvenţă, scrie Mediafax.
Rovigo îşi motivează cererea de renunţare la mandatul său de administrator judiciar al Realitatea Media având în vedere că, ulterior desemnării sale în această postură, "a intervenit un motiv de incompatibilitate".

"Pentru a evita o situaţie de blocaj a activităţii curente a debitoarei şi implicit a derulării procedurii de insolvenţă, vă rugăm să desemnaţi de urgenţă, în camera de consiliu, un administrator judiciar provizoriu", mai spune Rovigo în cererea adresată preşedintelui instanţei.
Omul de afaceri Elan Schwartenberg, acţionar al Realitatea Media, a declarat: "Regret decizia, dar admir şi salut verticalitatea lui Rovigo-Deleanu! A preferat să demisioneze decât să comită falsuri şi abuzuri!". Schwartenberg a refuzat să facă alte comentarii.
Rovigo renunţă la mandatul de administrator judiciar al Realitatea Media


PEPSI-COLA. ȘI IERI. ȘI AZI SE ÎNTOARCE. Producătorul de băuturi racoritoare și snacksuri PepsiCo România a relansat de la 1 iulie “Pepsi-Cola. Și ieri. Și azi”, cea mai eficientă campanie a anului trecut, a declarat pentru Wall-Street.ro, Călin Clej, directorul de marketing pentru bauturi racoritoare din cadrul companiei.

“Am lansat campania în jurul datei de 1 iulie, pentru că iunie a fost o lună plină de fotbal și am hotărât să nu alăturăm două campanii cu anvergură atât de mare. Mesajul va fi același cu cel de anul trecut. Este o campanie pe care o să o facem cât timp românii vor rezona la ea și cât timp se va dovedi că este o tactică cu rezultate tangibile.”, explică directorul de marketing pentru băuturi răcoritoare al PepsiCoRomania.
Clej, Pepsi: Am relansat “Si ieri. Si azi”.Vom derula aceasta campanie cat timp romanii vor rezona cu ea


PRIMA REZOLUȚIE PRIVIND LIBERTATEA DE EXPRIMARE PE INTERNET. Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a adoptat prin consens, prima sa rezoluție privind libertatea de exprimare pe internet, in pofida opozitiei unor tari precum Rusia si India.

În rezoluția susținută de 83 de state se afirmă că drepturile care se aplică în afara internetului, în special libertatea de exprimare, trebuie protejate și online, în orice mijloc de comunicare și indiferent de granițe, potrivit DailyBusiness.ro.

ONU a adoptat o rezolutie privind libertatea de exprimare pe Internet


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu