Skip to main content

Adevărul Holding externalizează serviciul de abonamente la Zirkon Media

 

Trustul de presă Advărul lansează, de astăzi, un parteneriat strategic cu distribuitorul de presă prin abonament, Zirkon Media.

Publicitate

Zirkon Media va prelua integral activitatea de abonare la publicațiile editate de Adevărul Holding şi va deveni astfel unicul reprezentant îndreptățit să oferteze, să contracteze și să distribuie abonamente în numele editorului, fie direct, fie prin partenerii tradiționali.

„Acest parteneriat este fără precedent pe piața media din țara noastră. El reflectă o mișcare firească de concentrare a activităților comerciale către companiile cu experiență și portofoliu în domeniu astfel încât resursele să fie utilizate mai eficient , iar clienții să aibă un singur punct de contact pentru toate nevoile lor”, afirmă directorul executiv al Zirkon Media, Daniel Trașcă.

Holdingul Adevărul deţine în portofoliu peste 20 de publicaţii, în frunte cu ziarele Click!,  şi Adevărul, dar şi revistele Forbes România, Dilema veche, Caţavencii, OK! România, Historia, Foreign Policy România, Tango, Ştiinţă&Tehnică sau Click! pentru femei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • mai bine ar inchide de tot. ditamai ziarul si nu au un nenorocit de nr de contact bun, peste 20 de nr si in ziar si pe site si cand suni sa vezi de ce nu se primeste abonamentul constati ca nici un nr nu e bun ca luati legatura cu tata cu mama ca s-au mutat ca bla bla. sunteti un trust de doi bani. si e vorba de vreo 6 luni nu de ieri cu azi. RUSINE SA VA FIE ca traiti datorita noua si nu sunteti in stare sa ne respectati

Trimite un comentariu