Skip to main content

Alessandra Stoicescu, numită director executiv la Intact Media Group

 

Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunilor Q&A și 100 de minute la Antena 3, a fost numită  director executiv al societății Intact Media Group. Din acest rol, ea va reprezenta interesele grupului și va coordona evenimentele și proiectele speciale pe întreaga platformă Intact.

Publicitate

Alessandra Stoicescu: "Intact este pentru mine locul în care mi-am petrecut ultimii 20 de ani, locul în care am prieteni și care mi-a oferit șansa unei evoluții profesionale pe care nu cred că aș fi avut-o în altă parte.”

În același timp, Adriana Pava, redactor-șef Observator, a devenit director general la Intact Media Academy. Ea va coordona și activitatea Fundației Mereu Aproape.

Alessandra Stoicescu lucrează de aproape 20 de ani în trustul Intact. A fost redactor-prezentator al Observatorului 19 și a găzduit show-uri precum Puterea din umbră, 7 zile și Q&A la Antena3. Este Președinte al Fundației Mereu Aproape și a pus bazele Intact Media Academy, proiectul educațional al trustului Intact. Sandra Stoicescu va continua proiectele sale jurnalistice de pe Antena3, supervizând în același timp și proiectele IMA și FMA din postura de Director Executiv al societății Intact Media Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • eheee... isi mai aduce aminte cand prezenta pe antena 1 numai jurnalul de la ora 22? norocul ei ca a ramas insarcinata colega care era in TOP la ora 19.. apoi, a lucrat_o cat a stat in concediu.. siasa a devenit primadona..
 • Noi suntem kamikajii care n-au facut afaceri, nu fac si nici nu vor face afaceri cu Ponta. Spre deosebire de unii din catavencii.
 • ramine de vazut cit de bun manageri vor fi cei doi directori, ptr ca una este sa iti faci asa cum trebuie datoria de realizator de emsiune/sef la redactie de stiri si alta este sa conduci si sa coordonezi...mai ales ptr madam Pava, si la IMA si la Fundatia Sfantu'-Asteapta...
 • merita.
  e isteata si bine pregatita.
  acum 6-7 ani, alessandra st l-a "gestionat" fantastic pe becali, care era in mare verva: "uite-asa va-ntorc pe dos in casa voastra, e greu cu becali, etc , etc".
  nu pot sa o uit: "ce mai face sotia, d-le becali?"
  nu pot sa uit privirea lui becali, blocat.
  in timp ce mandruta se pierduse total, se-nrosise, tremura si se balbaia.

Trimite un comentariu