Skip to main content

AUDIENȚE. Antena 3, primele zece talk-show-uri

 

Publicitate

Și în luna iunie, Antena 3 a dominat capitolul talk-show. Zece din primele zece locuri la această categorie sunt ale postului de știri din grupul Intact.

Cel mai urmărit este Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea, cu o medie de416.000 de telespectatori pe minut, din mediul urban.

Audiența talk-show-urilor în luna iunie, în mediul urban:

Emisiunea   Post TV   Mii Persoane   Rtg%  
Sinteza zilei Antena 3 416 4
Subiectiv Antena 3 290 2,8
Vorbe grele Antena 3 287 2,7
La ordinea zilei Antena 3 281 2,7
Q & A Antena 3 263 2,5
Punctul de intalnire Antena 3 245 2,3
Exces de putere Antena 3 218 2,1
Secvential Antena 3 207 2
Esential Antena 3 195 1,9
100 de minute Antena 3 191 1,8
Dupa 20 de ani Pro TV 151 1,4
Sub semnul intrebarii B1TV 142 1,4
Previziunile zilei Antena 3 138 1,3
Investigatorii Realitatea TV 133 1,3
Jurnalul TVR Plus TVR 1 129 1,2
Realitatea la raport Realitatea TV 119 1,1
Income Antena 3 115 1,1
Ultima ora Realitatea TV 111 1,1
Romania politica Realitatea TV 99 0,9
Deschide lumea Realitatea TV 96 0,9
Tanase si Dinescu Realitatea TV 95 0,9
Zona Zero TVR 1 90 0,9

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca acest Gadea e lider in audienta inseamna ca ne meritam soarta!Acest cap mare cu creier de furnica,sclavul lui felix reuseste in fiecare seara spalarea creierului telespectatorilor naivi fara personalitate usor de manipulat ce nu stiu ce inseamna lumea civilizata din vest,doresc pe Ceausescu in persoana lui Voiculescu! Vai de ei1
  • Numai daca te uiti cine comenteaza si cati urmaresc Haznaua 3 si-ti faci o imagine cam cati spalati pe creiere sunt in tara asta.
  • Antenele și OTV sunt mașini de spălarea creierelor unui important segment electoral vârstnic, în principal. Posturile respective definesc pe deplin starea jalnică a mass media unde regula democrației a informației corecte nu mai funcționează de mult. În curând, peste puțin timp, și cei cu neuronii spălați vor constata minciunile când sărăcia lor, criza se vor amplifica. Trăim într-o țară ... bananieră fără salvare multe decenii de acum.
  • Sclavii mei basitori, apreciez fanatismul vostru dar sa nu uitam ca noi suntem de dreapta(HA ! HA ! HA !) si vorba lui Ion Ratiu ,,Ma voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru dreptul la opinie al adversarului ! '' .
  • sa nu uitam sustinerea OTV :-)) Basescu era aproape in fiecare seara la povesti cu DDD. Si, iarasi, sustinerea TVR, ProTV, Gandul, RL, EvZ etc.
  • Suntem mult mai multi noi, cei care ne informam din surse on-line decat captivii Antena 3 din care 90% sunt pensionari ... care, oricum, fiind usor de manipulat cad in vanaturi la latraturile ciutacilor si ciuvicilor. Pensionari fiind, acestia nu alta ocupatie decat sa se uite la tv ... de aici si motivul pt care Antena 3 are audiente mai mari in momente cu evenimente importante. Mi-aduc aminte ca si-n campania prezidentiala din 2009, antenele dadeau in clocot la masuratorile audientelor ... dar, cu toate astea, Geoana n-a castigat. Singurul post care l-a sustinut atunci pe presedinte, B1TV, aproape ca nici nu se vedea in audiente ... asa ca, socoteala lui Voiculescu s-ar putea sa nu se brodeasca nici de data aceasta. Doamne ajuta!
  • Deci nu inteleg ce e cu toti basistii astia turbati care mai au putin si isi taie venele??!! Daca nu va convine Antena 3 nu va uitati! Aveti telecomanda, schimbati la colonelul turcescu si gata ati rezolvat problema. Si sincer vorbind, nu cred ca aveti capacitatea sa faceti aprecieri legate de gradul de inteligenta al unora sau altora, mai ales din calitatea de sustinatori ai unor indivizi precum basescu, eba, boc, udrea, flutur (cu tot cu oile cu care scrie pe munti), pinalti (cu tot cu folcloriste), igas si restul specimenelor.
  • Ana, acum cativa ani eram tentat sa spun si eu lafel ca tine. Problema e la conationali, are dreptate... P.S. "Tanase si Dinescu" e orice numai talk-show nu e :)) Emisiunea are defapt un mesaj asuns (Monolog in 2) :D
  • Guran e rasuflat inca de cand era la Antena 3. Era bun doar la cursele de masini care le facea noaptea pe DN 1.

Trimite un comentariu