Skip to main content

Cele mai tari campanii de la Jocurile Olimpice

 

De olimpiadă, paginademedia.ro vă prezintă o selecție a celor mai puternice campanii realizate special pentru Jocurile Olimpice de la Londra. În acest sezon, marii advertiseri s-au concentrat pe campanii pline de emoție. În continuare, câteva dintre aceste spoturi: Spotul Procter&Gamble despre mame a avut de departe cel mai mare succes. Clipul, apărut în luna aprilie, a fost distribuit pe Facebook de aproape două milioane de ori și pe YouTube a fost vizionat de peste 12 milioane de ori.

Publicitate

Spotul P&G

Campania McDonald's nu se concentrează pe sportivi, ci pe public, prezentându-se o listă simpatică a tipurilor de persoane care formează publicul de la Jocurile Olimpice.

Spotul McDonald`s

Visa are de asemenea o campanie plină de emoție. Printre sportivii prezenți în campanie se numără și Nadia Comăneci și evoluția ei de la Olimpiada de la Montreal din 1976. Visa i-a dedicat și un spot separat gimnastei noastre. Puteți vedea clipul AICI.

Spotul Visa - Sportivii

Compania de farmaceutice GlaxoSmithKline prezintă propria versiune asupra efectului publicului asupra sportivilor.

GlaxoSmithKline - Antidrog

Samsung îl pune pe Beckham să cânte la tobe, folosindu-se doar de mingiile de fotbal. Rezultatul: Oda bucuriei.

Samsung Galaxy Note - David Beckham

Și Adidas îl folosește pe David Beckham în campanie. Câțiva oameni de rând sunt invitați într-o încăpere în care își pot arăta susținerea pentru sportivii britanici care participă la Jocurile Olimpice. La un moment dat, surpriză, Beckham își face apariție. Urmăriți în spot reacțiile celor surprinși.

Adidas - David Beckham

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu