Skip to main content

Claudiu Lucaci, director interimar la știrile TVR

 

Publicitate

Jurnalistul Claudiu Lucaci este, începând de astăzi, 12 iulie 2012, director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS), fiind numit de noul șef al TVR, Claudiu Săftoiu.

Până acum, activitatea DEIS a fost coordonată de Anca Lăzărescu Olteanu, care este director al Departamentului Emisiuni Informative din cadrul DEIS.

În urmă cu o lună și jumătate Claudiu Lucaci a fost implicat într-un scandal în Consiliul de Administrație, despre care paginademedia.ro a scris AICI. Numele lui Lucaci era vehiculat încă de acum o lună și jumătate pentru această funcție. Președintelui Andi Lăzescu i s-a sugerat ca la șefia știrilor să fie numit Claudiu Lucaci. În caz contrar, mâna lui dreaptă, Dan Radu, urma să rămână fără funcție. Din cauza refuzului lui Lăzescu, poziția lui Dan Radu a fost desființată chiar de Ziua Presei.

Jurnalist din 1990, Claudiu Lucaci s-a alăturat echipei ştirilor TVR în 1994. Din 1998 este realizator de emisiuni la Direcţia Emisiuni Informative şi Sport.

 

Jurnalistul Claudiu Lucaci a fost, printre altele, purtător de cuvânt al cabinetului Năstase (2001-2003), apoi consul general al României la Los Angeles. A fost șef pe comunicare la Ministerul Tineretului condus de Monica Iacob Ridzi.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Care schimbare politica? Domnul L. este pdl de sus si pana jos. Cititi materialele de pe blogul dumnealui, cu osanale mai ceva ca ale lui ungureanu "utecistul".
  • mda... ce zicea poanta? ca nu vor fi schimbari politice decit pina la nivel de secretar de stat... intre timp s-au schimbat prefecti, inspectori scolari, directori de scoli si licee, directori de televiziune si radio publice, acum si director de stiri...

Trimite un comentariu