Skip to main content

Cum îi parodiază americanii pe britanici

 

Publicitate

Cel mai recent număr al publicaţiei americane The New Republic o are pe copertă pe Kate Middleton, soţia prinţului William, într-o ipostază deloc favorabilă.

În imagine, este afişată ducesa cu dinţii strâmbi şi îngălbeniţi. Fotografia este modificată în Photoshop şi nu se doreşte decât să se ilustreze un stereotip legat de britanici, care ar avea astfel de danturi.

Articolul nici măcar nu face referire la Kate sau la familia regală, ci la situaţia economică din Regatul Unit.

Britanicii s-au arătat indignaţi de această dovadă de ”superficialitate”, după cum au scris publicaţiile englezeşti. Pentru a o apăra pe ducesă, DailyMail a şi intervievat câţiva dentişti care au vorbit despre frumuseţea danturii lui Kate Middleton.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    de ce au fost intervievati dentisti pentru a vorbi de dantura lui kate? de ce s-o apere? pana acum nu s-a vazut ca are dintii in regula? adica ceea ce se vede de ani de zile de catre toata lumea dintr-o data si in urma unei poze trucate trebuie dovedit? credeam ca noi suntem idioti dar nu mi-e rusine cu tot mapamondul. lumea e cu susul in jos! adica eu am ochii albastri de cand m-am nascut si vine cineva si zice ca ii am caprui si eu trebuie sa dezmint? fratilor, el trebuie sa demonstreze, nu eu sa dezmint! stie o anglie ca fata are dantura frumoasa dar simte nevoia sa dezminta? sa-i dea in judecata si atat! pentru folosirea imaginii personale in scopuri denigratoare. sau totul e pentru bani?audiente, tiraje? sa inteleg ca pentru bani ne facem singuri rau si deturnam orice?

Trimite un comentariu

sus