Skip to main content

Guşă încearcă să liniştească spiritele la Realitatea TV: Nici Vîntu, nici Elan nu conduc Realitatea Media

 

Publicitate

Cozmin Guşă, reprezentantul comitetului de creditori la Realitatea Media, admite că copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu ar avea un litigiu financiar cu Elan Schwartzenberg şi spune că trustul nu este condus de niciunul dintre aceştia, fiind în reorganizare.

Cozmin Guşă pentru NewsIn:

  • "Ştirea este doar parţial exactă, în condiţiile în care am înţeles că există un litigiu de natură financiară între cei doi posibili, viitori/foşti proprietari, Elan Schwartzenberg şi Sorin Ovidiu Vîntu, prin cei doi copii ai săi.
  • Acest litigiu nu este de natură să afecteze în niciun fel activitatea Realitatea Media SA, el putând avea relevanţă doar peste trei sau patru ani (termenul prevăzut conform legii insolvenţei), când societatea, fie va ieşi din insolvenţă şi proprietarii sau proprietarul de la acel moment îşi pot reintra în drepturi, fie va falimenta şi atunci în primul rând creditorii vor fi cei care vor beneficia de pe urma bunurilor Realitatea Media şi abia în ultimul rând mai putând beneficia şi acţionarii.
  • Până atunci, repet, trei-patru ani, activitatea societăţii este condusă de administratorul judiciar, firma Rovigo, de către administratorul special, Florin Berca, bineînţeles sub coordonarea Comitetului Creditorilor. Practic, în acest interval, trei până la patru ani, acţionarii societăţii, fie Elan Schwartzenberg, fie familia Vîntu, nu mai pot avea nicio influenţă asupra managementului societăţii, şi e firesc să fie aşa de vreme ce ei sunt responsabili de situaţia financiară proastă în care au dus societatea comercială".

Guşă a asigurat că Realitatea Media dispune de resurse pentru a-şi continua activitatea. "Vreau să mai precizez că avem posibilităţi şi resurse suficiente pentru a asigura o activitate fluentă din punct de vedere financiar şi fără sincope de natură organizaţională la nivelul Realitatea Media SA", a conchis Cozmin Guşă.

Această declaraţie vine la mai puţin de o zi după ce Rise Project în parteneriat cu paginademedia.ro au publicat o anchetă despre reintrarea copiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu în acţionariatul Realitatea Media. Mai precis, cei doi deţin 82% din Bluelink Comunicazione Ltd – acţionarul majoritar (86,5%) al Realitatea TV. Citiţi ancheta pe larg AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @seba, ce-mi plac parsivii ca tine! ce ai in loc de suflet? acid sulfuric? e plina romania de locuri de munca, cine nu vrea nu-si gaseste, nu-i asa? iti doresc sa ai parte de situatii identice cu cei care muncim in televiziuni si sa te vad cum iti mai dai tu demisia pentru ca ai un porc pe post de patron! afla ca slugi sunt toti! si cei care lucreaza la patronii din opozitie(actualmente la guvernare) cat si cei care lucreaza la patronii supusi basescu. suntem o tara de slugi si daca ai serviciu esti o sluga si tu!doar ca tu esti foarte impertinent. ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample.
  • zoe zoe
    E cineva pe aici care a crezut ca realitatea a fost vanduta ? E cineva pe aici care crede ca Ilan si Gusa au putut fi prostiti de, in fond un aprozarist ca vantu ? Cat au luat pentru a juca rolul de cumparatori finalmente pacaliti nu stim, dar e nerelevant.
  • seba seba
    Da care-i problema? Slugi jegoase ati fost, slugi ramaneti in continuare. Daca nu va convine ca nu luati salariul la timp de ce nu plecati?
  • aidan aidan
    in ultimii 23 de ani ,cand cineva din conducerea unei institutii te linisteste, abia atunci trebuie sa te pregatesit de nasoale! mi-e mila de cei care vor sa-si faca meseria si atat! ca doar electricianul nu face politica,cel mult la o bere si din gura,nici operatorul, nici editorul imagine, nici regizorul muzical, nici macar amaratul de reporter care vara lesina de cald si iarna ingheata de frig! suntem la cheremul celor care fac politica si bani intr-un mod scarbos si oneros! linistirea e inceputul magariilor! sper sa ma insel!dar lucrez in tvr si de ani de zile suntem linistiti in timp ce suntem din ce in ce mai saraci si umiliti.
  • suparat suparat
    cum ne mai linisteste dl. gusa pe noi ... exista resurse pentru ca realitatea sa functioneze mai departe.da, da, sigur " si marmota invelea ciocolata in staniol" o sa vedem pe fiecare data de 15 ale fiecarei luni cand trebuie sa plateasca salariile. deja vad discutiile si replicile conducerii... o sa primiti salariile maine, daca nu maine poimaine, suntem in insolventa... este mai greu... sunt datorii de platit... trebuie sa facem economii... reducem personalul... micsoram salariile... etc. saraca televiziune !!! toate gaoazele si scursurile trec rand pe rand pe la carma acestei televiziuni. vai de realitatea !!!
  • Raitaru babanu' Raitaru babanu'
    Bai Gusa, pai si pe vremea lui Vantu, si pe vremea lui Elan, si pe vremea ta tot Sorin Enache e director, omule! Acum, e drept, ii are deasupra pe Bercea si pe tine, care sunteti slugoii lui Liviu Luca. Asa ca nu ne mai aburi aiurea. Ca ne-am prins de mult.

Trimite un comentariu

sus