Skip to main content

INTERVIU EXCLUSIV. Elan: "Mai aştept câteva zile, să văd dacă ei plătesc ce este de plătit"

 

Publicitate

"Intervenţia mea a fost în calitate de acţionar al postului ca să liniştesc oamenii de acolo, care sunt foarte nemulţumiţi", spune Elan Schwartzenberg despre întâlnirea cu angajaţii Realitatea TV, în care le-a promis acestora că salariile vor fi plătite până cel târziu 15 august.

"Îşi vor primi banii până cel târziu 15 august, începând cu 1 august", a declarat Elan Schwartzenberg pentru Paginademedia.ro. Din ce sursă? "La această întrebare nu pot răspunde", a spus Elan.

Ce se întâmplă însă până la 1 august? La rândul lui, Remus Borza, administratorul judiciar, a anuţat că salariile se vor da pe 29 iulie.

Elan Schwartzenberg spune că postul va funcţiona şi că sarcina conducerii acestuia revine adunării creditorilor, din care mai fac parte Florin Bercea, Cozmin Guşă şi Liviu Luca. Ei trebuie să asigure plăţile de zi cu zi, potrivit lui Elan Schwartzenberg.

"Intenţionez să nu intru în conflict şi să mai aştept câteva zile, să văd dacă ei plătesc ce este de plătit pentru ca televiziunea să funcţioneze. Dacă nu, mă voi adresa justiţiei", spune Elan Schwartzenberg într-un interviu acordat în exclusivitate Paginademedia.ro.

Interviul, pe larg:

Petrişor Obae: Le-aţi spus salariaţilor că îşi vor lua salariul până la 15 august.
Elan Schwartzenberg: Da. Îşi vor primi banii până cel târziu 15 august. În perioada 1-15 august.

Din ce bani?
Nu pot să răspund la această întrebare. Este o chestiune strategică.

Dacă până atunci se plătesc salariile după cum a promis şi administratorul judiciar Remus Borza?
M-aş bucura să fie aşa.

Şi ce se întâmplă până atunci cu Realitatea? Oamenii au nevoie de bani?
Funcţionează.

Din ce?
Funcţionează din creativitate, speranţă şi loialitate.

În ce calitatea v-aţi întâlnit cu angajaţii?
În calitate de acţionar al postului.

Minoritar?
Acţionar al postului.

În orice societate conducerea companiei este cea responsabilă de funcţionarea societăţii. În orice loc de pe planetă, orice societate e condusă de către cei care o administrează. În special în cazul unei firme în insolvenţă.

Aici, justiţia a desemnat un comitet al creditorilor, cu Florin Bercea, Cozmin Guşă, Maricel Păcuraru şi Liviu Luca.

A fost o intervenţie specială?
Intervenţia mea a fost în calitate de acţionar al postului ca să liniştesc oamenii de acolo care sunt foarte nemulţumiţi.

Intenţionez să nu intru în conflict şi să mai aştept câteva zile, să văd dacă ei plătesc ce este de plătit pentru ca televiziunea să funcţioneze. Dacă da, dacă plătesc, mă voi mărgini la calitatea de acţionar. Dacă nu, mă voi adresa justiţiei, să le solicit o altă conducere. Deocamdată le mai dau câteva zile. Puţine.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • din zona din zona
    da,da.....pe matzul gol cu controlorii ratb dupa tine si cheltuielile de zi cu zi explodate...suntem numa' buni de munca si plini de creativitate,loialitate si speranta avand streagul de gat.Ce naiba ! Este usor sa spui asa ceva cand nu ai un amarat de salariu si ala din joi in pasti! de 2 ani o tinem tot asa ! s-a dus de suflet toata loialitatea si speranta!
  • din teritoriu din teritoriu
    Poate, daca bancile ar primi loialitate, creativitate si speranta, atunci ar merge...sau daca am putea minca creativitate, loialitate si speranta...poate am putea trai, domnule Elan S.
  • Normann Finkelstein Normann Finkelstein
    ELAN LANGA TRAIAN.....adica langa ADRIAN
  • pop ana pop ana
    In noiembrie postam aici pe pagina declaratia publica a Mihaelei Radulescu.Vroiam sa o citeasca cei care nu o citisera pana atunci.Este culmea nesimtirii sa ramana angajatii fara bani . Ii doresc marelui mincinos sa ajunga sa-si numere ultimul ban suspinand.
  • pop ana pop ana
    Remus Borza este un tip dur dar stie ce are de facut. Puteti sa aveti incredere in el. Taie pana la os, aveti grija sa nu-si murdareasca pantofii , are o mare pasiune pentru pantofii de calitate.
  • aidan aidan
    "Omul de afaceri Maricel Pacuraru a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 8 ani de inchisoare, iar fostul director al Companiei Posta Romana Toader Mihai a primit o pedeapsa de 6 ani de inchisoare, in dosarul politelor de asigurare pentru angajati.
    Ads by INTERNET PROTV

    Ambele condamnari sunt cu executare."
    un om care face puscarie este in masura sa hotarasca in cazul Realitatii? intreb si eu ca prostul!

    "Liviu Luca, fostul prim-vicepreşedinte al CNSLR Frăţia, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu scopul de a ascunde o infracţiune asimilată celor de corupţie, alături de el urmând să mai răspundă penal directorii generali ai unei firme din Timişoara, SC Grup Mir, adică Neculai Miron şi Florin Dumitrescu."luat din romania libera.
    doi oameni "fara pata" care hotarasc viata Realitatii! barr! te trec fiori!

Trimite un comentariu

sus