Skip to main content

INTERVIU EXCLUSIV. Elan: "Mai aștept câteva zile, să văd dacă ei plătesc ce este de plătit"

 

Publicitate

"Intervenția mea a fost în calitate de acționar al postului ca să liniștesc oamenii de acolo, care sunt foarte nemulțumiți", spune Elan Schwartzenberg despre întâlnirea cu angajații Realitatea TV, în care le-a promis acestora că salariile vor fi plătite până cel târziu 15 august.

"Își vor primi banii până cel târziu 15 august, începând cu 1 august", a declarat Elan Schwartzenberg pentru Paginademedia.ro. Din ce sursă? "La această întrebare nu pot răspunde", a spus Elan.

Ce se întâmplă însă până la 1 august? La rândul lui, Remus Borza, administratorul judiciar, a anuțat că salariile se vor da pe 29 iulie.

Elan Schwartzenberg spune că postul va funcționa și că sarcina conducerii acestuia revine adunării creditorilor, din care mai fac parte Florin Bercea, Cozmin Gușă și Liviu Luca. Ei trebuie să asigure plățile de zi cu zi, potrivit lui Elan Schwartzenberg.

"Intenționez să nu intru în conflict și să mai aștept câteva zile, să văd dacă ei plătesc ce este de plătit pentru ca televiziunea să funcționeze. Dacă nu, mă voi adresa justiției", spune Elan Schwartzenberg într-un interviu acordat în exclusivitate Paginademedia.ro.

Interviul, pe larg:

Petrișor Obae: Le-ați spus salariaților că își vor lua salariul până la 15 august.
Elan Schwartzenberg: Da. Își vor primi banii până cel târziu 15 august. În perioada 1-15 august.

 

Din ce bani?
Nu pot să răspund la această întrebare. Este o chestiune strategică.

 

Dacă până atunci se plătesc salariile după cum a promis și administratorul judiciar Remus Borza?
M-aș bucura să fie așa.

 

Și ce se întâmplă până atunci cu Realitatea? Oamenii au nevoie de bani?
Funcționează.

 

Din ce?
Funcționează din creativitate, speranță și loialitate.

 

În ce calitatea v-ați întâlnit cu angajații?
În calitate de acționar al postului.

 

Minoritar?
Acționar al postului.

În orice societate conducerea companiei este cea responsabilă de funcționarea societății. În orice loc de pe planetă, orice societate e condusă de către cei care o administrează. În special în cazul unei firme în insolvență.

Aici, justiția a desemnat un comitet al creditorilor, cu Florin Bercea, Cozmin Gușă, Maricel Păcuraru și Liviu Luca.

 

A fost o intervenție specială?
Intervenția mea a fost în calitate de acționar al postului ca să liniștesc oamenii de acolo care sunt foarte nemulțumiți.

Intenționez să nu intru în conflict și să mai aștept câteva zile, să văd dacă ei plătesc ce este de plătit pentru ca televiziunea să funcționeze. Dacă da, dacă plătesc, mă voi mărgini la calitatea de acționar. Dacă nu, mă voi adresa justiției, să le solicit o altă conducere. Deocamdată le mai dau câteva zile. Puține.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • da,da.....pe matzul gol cu controlorii ratb dupa tine si cheltuielile de zi cu zi explodate...suntem numa' buni de munca si plini de creativitate,loialitate si speranta avand streagul de gat.Ce naiba ! Este usor sa spui asa ceva cand nu ai un amarat de salariu si ala din joi in pasti! de 2 ani o tinem tot asa ! s-a dus de suflet toata loialitatea si speranta!
 • Poate, daca bancile ar primi loialitate, creativitate si speranta, atunci ar merge...sau daca am putea minca creativitate, loialitate si speranta...poate am putea trai, domnule Elan S.
 • In noiembrie postam aici pe pagina declaratia publica a Mihaelei Radulescu.Vroiam sa o citeasca cei care nu o citisera pana atunci.Este culmea nesimtirii sa ramana angajatii fara bani . Ii doresc marelui mincinos sa ajunga sa-si numere ultimul ban suspinand.
 • Remus Borza este un tip dur dar stie ce are de facut. Puteti sa aveti incredere in el. Taie pana la os, aveti grija sa nu-si murdareasca pantofii , are o mare pasiune pentru pantofii de calitate.
 • "Omul de afaceri Maricel Pacuraru a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 8 ani de inchisoare, iar fostul director al Companiei Posta Romana Toader Mihai a primit o pedeapsa de 6 ani de inchisoare, in dosarul politelor de asigurare pentru angajati.
  Ads by INTERNET PROTV

  Ambele condamnari sunt cu executare."
  un om care face puscarie este in masura sa hotarasca in cazul Realitatii? intreb si eu ca prostul!

  "Liviu Luca, fostul prim-vicepreşedinte al CNSLR Frăţia, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu scopul de a ascunde o infracţiune asimilată celor de corupţie, alături de el urmând să mai răspundă penal directorii generali ai unei firme din Timişoara, SC Grup Mir, adică Neculai Miron şi Florin Dumitrescu."luat din romania libera.
  doi oameni "fara pata" care hotarasc viata Realitatii! barr! te trec fiori!

Trimite un comentariu