Skip to main content

Ovidiu Miculescu, propus la șefia radioului public

 

Publicitate

 

 

 

Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune l-a propus pe Ovidiu Miculescu, membru al CA din partea PSD, să preia poziția de președinte-director general al Radioului public, scrie HotNews.ro. In cursul diminetii, Miculescu a fost audiat în Comisiile de Cultură din Senat și Camera Deputaților.

Plenul Parlamentului a luat act de demisia lui Demeter Andras Istvan din funcția de președinte director general al SRR.

PDL a decis să părăsească sala în procedura de vot a lui Miculescu.

Cine este Ovidiu Miculescu

  • Ovidiu Miculescu a lucrat, la începutul anilor '90, la TVR 1 (director de imagine), a fost șef al Biroului Antena 1 la Washington DC și director executiv Antena 1 până în 1998, a lucrat apoi, timp de un an, la Prima TV.
  • În anii 2000 s-a implicat în activitatea Asociației pentru Radio Audiență sau Asociația Română de Comunicații Audiovizuale. A coordonat rețelele Europa FM și Radio 21 și regia de publicitate radio Regie Radio Music. În ultimii ani a fost membru în CA-ul SRR, dar și ca manager în cadrul Societății Naționale de Radiocomunicații (SNR).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai din partea mea,putea fi pus redactor sef,sau ce este mai sus acolo la radio.Ca sa pastoresti o institutie trebuie ceva mai mult decat atat.Daca are si capacitatile necesare unei administrari de succes,bravo lui.Oamenii aia trebuie sa si pape deci radioul trebuie SA PRODUCA !!!!

Trimite un comentariu