Skip to main content

PE SCURT. Kaleidoscope și Proximity fuzionează. Prima mall scos la o licitație online

 

Publicitate

Agențiile Kaleidoscope și Proximity fuzionează. Emisiunea Andreei Marin, la ultima ediție. Primul centru comercial, scos la licitație online.

Două agenții din grupul BBDO, sub aceeași umbrelă

Agențiile Kaleidoscope și Proximity fuzionează pentru a crea o agenția integrată de digital, direct marketing și CRM. Noua entitate poartă numele Kaleidoscope Proximity și are cinci departamente cu specializări complementare: Core Digital Marketing, Social Media Marketing, e-CRM, Direct Marketing și Mobile Marketing.

Echipa Kaleidoscope Proximity va fi condusă de Cristian Pantazi, cel care a ocupat postul de Managing Director al agenției de online Kaleidoscope înainte de fuziune. În vârstă de 32 de ani, Pantazi este fondatorul Kaleidscope.

Campania Trezește România, ultima ediție vineri, de la ora 21.00

Emisiunea realizată de Andreea Marin Bănică la Realitatea TV va avea ultima ediție în această vineri. În cadrul emisiunii va fi prezentă Ana Maria, o jurnalistă care a renunțat la meserie pentru a deveni profesoară într-un sat din Giurgiu. Ea a dăruit copiilor din sat o bibliotecă. Banii au fost strânși la un concert caritabil organizat de Fundația Prețuiește Viața.

Primul centru comercial scos la licitație online

Centrul comercial Liberty Center din sectorul 5 al Capitalei este executat silit, fiind scos la vânzare printr-o licitație publică pentru datorii neachitate către trei banci.

Licitația este programată pe 7 august 2012, iar marketingul acesteia va fi asigurat, în regim ne-exclusiv, de către www.fairsolve.com. Prețul de pornire al licitatiei este de 60 de milioane de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Liberty Mall nu este singurul centru comercial care va fi scos la vanzare, urmeaza Cocor cu tot cu divizia media sau ce o fi.
    Si daca aveti curiozitatea sa vedeti ce se alege de un mall dupa faliment, atunci vizitati City Mall (Piata Eroii Revolutiei) e super!

Trimite un comentariu