Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea despre foștii miniștri ai Educației: Sunteți varză! Ați distrus învățământul

 

Publicitate

Primele pagini ale ziarelor de astăzi se împart între suspendarea Președintelui și rezultatele dezastruoase de la Bacalaureatul din acest an.

România liberă și Adevărul se concentrează pe reacțiile instituțiilor europene la suspendarea lui Traian Băsescu.

România liberă titrează: De ce a reacționat Occidentul atât de dur la Suspendarea Președintelui. De cealaltă parte, Adevărul scrie că Mineriada USL ne-a transformat în rușinea Europei: Revolta lumii civilizate.

Evenimentul zilei și Libertatea scriu pe prima pagină despre dezastrul de la Bacalaureatul 2012.

Libertatea a pus pe prima pagină trei foști miniștri ai educației - Daniel Funeriu, Liviu Pop și Ecaterina Andronescu - cu fețele înfășurate în frunze de varză. Tabloidul titrează: Sunteți varză! Ați distrus învățământul!

Evenimentul zilei își împarte prima pagină între o caricatură cu Ecaterina Andronescu, ce poartă titlul ”Falimentul Abramburicăi”, și manifestul lor din ultima săptămână - Lovitură de stat în patru acte, unde sunt înșirate deciziile din ultima săptămână ale guvernului Ponta și ale Parlamentului.

Click! arată condițiile de masă ale lui Adrian Năstase în închisoarea de la Rahova. Fostul premier ar avea cinci mese pe zi, formate din pâine graham, pește sau pui, legume și fructe. El are parte de regim special pentru că suferă de diabet.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Invatamantul a fost distrus de mizeriile tabloide precum Libertatea si valorile pervertite cu care aceste gunoaie au contaminat societatea.

  Niciun ministru uselist sau basist nu poate invata in locul loazei.

  Invatamantul a fost distrus si de frumoasa zana Gherghe si de cei doi cheliosi libidinosi de la miezul noptii si de canalul de scurgere Kanal D si de Maruta cel vesel.
  Invatamantul romanesc a fost distrus si de facebook si de internet, in general.

  De fapt, gunoaiele enumerate mai sus nu au distrus invatamantul ci au distrus copiii si parintii.
  Toti au decazut incredibil in ultimii 10-15 ani.
  Un copil responsabil, care invata, are rezultate!

  Un parinte responsabil, care are grija ca acel copil sa invete, si il fereste de d-ra Gherghe cu ai ei Stelian Ogica, Clejanii, Pamela de Romania, etc, etc si il fereste de jeguri precum Libertatea, CanCan, Click, va obtine rezultate.

  De asemenea, poate ca dupa ce va pleca Basescu, iar EBA (nu pare o prescurtare de la etnobotanic?) va ajunge casnica vreunui bambooist de bani gata, se vor interzice in sfarsit, etnobotanicele.

  Fara etnobotanice, fara ziare scrise ziaristi de o prostie crasa, fara emisiuni-tomberon, poate vor citi si nefericitii astia prima carte din viata lor.

Trimite un comentariu