Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea despre foştii miniştri ai Educaţiei: Sunteţi varză! Aţi distrus învăţământul

 

Publicitate

Primele pagini ale ziarelor de astăzi se împart între suspendarea Preşedintelui şi rezultatele dezastruoase de la Bacalaureatul din acest an.

România liberă şi Adevărul se concentrează pe reacţiile instituţiilor europene la suspendarea lui Traian Băsescu.

România liberă titrează: De ce a reacţionat Occidentul atât de dur la Suspendarea Preşedintelui. De cealaltă parte, Adevărul scrie că Mineriada USL ne-a transformat în ruşinea Europei: Revolta lumii civilizate.

Evenimentul zilei şi Libertatea scriu pe prima pagină despre dezastrul de la Bacalaureatul 2012.

Libertatea a pus pe prima pagină trei foşti miniştri ai educaţiei - Daniel Funeriu, Liviu Pop şi Ecaterina Andronescu - cu feţele înfăşurate în frunze de varză. Tabloidul titrează: Sunteţi varză! Aţi distrus învăţământul!

Evenimentul zilei îşi împarte prima pagină între o caricatură cu Ecaterina Andronescu, ce poartă titlul ”Falimentul Abramburicăi”, şi manifestul lor din ultima săptămână - Lovitură de stat în patru acte, unde sunt înşirate deciziile din ultima săptămână ale guvernului Ponta şi ale Parlamentului.

Click! arată condiţiile de masă ale lui Adrian Năstase în închisoarea de la Rahova. Fostul premier ar avea cinci mese pe zi, formate din pâine graham, peşte sau pui, legume şi fructe. El are parte de regim special pentru că suferă de diabet.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    Amin !
  • george george
    Corect!
  • alex alex
    O țară de milogi și iresponsabili dă vina repede pe cine e la îndemână...
  • paul cristian stefanescu paul cristian stefanescu
    Invatamantul a fost distrus de mizeriile tabloide precum Libertatea si valorile pervertite cu care aceste gunoaie au contaminat societatea.

    Niciun ministru uselist sau basist nu poate invata in locul loazei.

    Invatamantul a fost distrus si de frumoasa zana Gherghe si de cei doi cheliosi libidinosi de la miezul noptii si de canalul de scurgere Kanal D si de Maruta cel vesel.
    Invatamantul romanesc a fost distrus si de facebook si de internet, in general.

    De fapt, gunoaiele enumerate mai sus nu au distrus invatamantul ci au distrus copiii si parintii.
    Toti au decazut incredibil in ultimii 10-15 ani.
    Un copil responsabil, care invata, are rezultate!

    Un parinte responsabil, care are grija ca acel copil sa invete, si il fereste de d-ra Gherghe cu ai ei Stelian Ogica, Clejanii, Pamela de Romania, etc, etc si il fereste de jeguri precum Libertatea, CanCan, Click, va obtine rezultate.

    De asemenea, poate ca dupa ce va pleca Basescu, iar EBA (nu pare o prescurtare de la etnobotanic?) va ajunge casnica vreunui bambooist de bani gata, se vor interzice in sfarsit, etnobotanicele.

    Fara etnobotanice, fara ziare scrise ziaristi de o prostie crasa, fara emisiuni-tomberon, poate vor citi si nefericitii astia prima carte din viata lor.

Trimite un comentariu

sus