Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă scrie despre documentul semnat de USL, EVZ merge cu Premierul Pinocchio

 

Publicitate

România liberă acordă prima pagină documentului apărut ieri în presă, prin care liderii USL au semnat un acord, „de principiu”, prin care ar fi desființat mai multe instituții prin care DNA și Curtea Constituțională.

Evenimentul zilei iese pe prima pagină cu o caricatură a unui Victor Ponta cu un nas lung. Publicația titrează - Premierul Pinocchio - și face o listă a „dovezilor” ce arată „lovitura de stat”.

Ziarul Național face dezvăluiri: Serviciile declanșează Războiul în Piața Universității. Potrivit ziarului, duminică seara, de la ora 21.00, toate structurile sunt mobilizate la „kilometrul zero”.

Jurnalul Național scrie despre Fata lui Băsescu, notar de un milion de euro. „Intrată în branșă, modestă, la Păunești, Ioana este acum vedetă și câștigă  20.000 de euro pe lună”.

Weekend Adevărul deschide cu un interviu cu regizorul Cristi Puiu, care a rămas de două ori repetent în liceu. „Nu mi-a plăcut niciodată școala. Niciodată”, a declarat regizorul.

Libertatea scrie pe prima pagină despre ghinionul României la Olimpiadă. Am pierdut un aur la gimnastică!, titrează publicația. Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat grav, iar șansele să participe la competiție sunt foarte mici.

 Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu