Skip to main content

PRESA DE AZI. Victor Ponta, vedeta ziarelor de astăzi

 

Publicitate

 

Adevărul face dezvăluiri despre faptul că premierul Victor Ponta a mințit, din nou, în CV. Cotidianul titrează: După doctoratul plagiat și ”masteratul” la Catania - Ponta, masterat fals și la Oxford. Politicianul a trimis enciclopediei Who's Who un CV în care a prezentat drept masterat un curs de vară la Oxford.

Evenimentul zilei prezintă, în imagini, reacția lui Victor Ponta la comunicatul dur dat de Herman van Rompuy, președintele Consiliului European. Totul sub titlul: Executat la Bruxelles.

Ziarul Național a descoperit că alianța PSD+UNPR a fost anunțată la...mica publicitate. Publicația titrează: Aranjamente politice la mica publicitate.

România liberă scrie tot despre întâlnirile premierului de la Bruxelles: Avertismentul Europei - Întâlnirile USL cu înalții oficiali europeni s-au soldat cu un eșec.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Voiculescu n-a avut afaceri cu statul ca toţi pedeliştii, n-a vândut flota ţării ca chiorilă (cacofinie binemeritată), pentru că altfel era de mult la Rahova.
  • da...Voiculescu nu miscoreaza salariile la antenisti pentru ca a furat destul de la romani...isi permite sa le dea cat sa minta fara rusine non stop.
  • Articolul vostru va arata si, transparent, preferintele politice marinaresti.
    Trai-v-ar Patriciu sa va micsoreze in continuare salariile, ca tot nu va-nvatati minte !

Trimite un comentariu