Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziua caricaturilor: caracatița Voicu, somnorosul Crin și zidărița Merkel

 

Publicitate

Ziarele centrale își împart subiectele politice. Adevărul și Evenimentul zilei au ales să ilustreze situația din România prin caricaturi.

Evenimentul zilei scrie: USL reînvie caracatița corupției și prezintă o caricatură cu o caracatiță cu chipul senatorului Cătălin Voicu, ce ține pe tentacule instrumente de interceptare.

Adevărul titrează: Europa face zid în fața barbariei USL. Imaginea îi prezintă pe Dan Voiculescu, conducând o mașină de culoare roșie, iar alături îl are pe copilotul Victor Ponta. Mașina trage după ea o rulotă în care doarme Crin Antonescu. Automobilul este oprit de un zid construit de cancelarul german, Angela Merkel.

Ziarul Puterea scrie, pe prima pagină, despre plecarea lui Victor Ponta, la înalta Poartă.

România liberă tratează un alt subiect arzător al zilei de ieri, al celor doi oficiali CSM, acuzați de trafic de influență: Planul Sâmpetru-Bălan. Cum se cucerește Ministerul Public.

Pe același subiect, Național se întreabă: În lesa cui rămâne Justiția?

ProSport se concentrează pe Jocurile Olimpice care se apropie. Cotidianul de sport scrie despre Jocurile Orgoliilor, motivul pentru care Constantina Diță nu va purta steagul României la Londra, ci tenismenul Horia Tecău.

 Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Pe același subiect, Național se întreabă: În lesa cui rămâne Justiția?"adevarul sta in intrebare. isi raspund singuri cei de la national: ori la basescu ori la usl! in romania calea de mijloc nu exista! de aici toate nenorocirile!biata tara...
  • caricatura din adevarul este geniala!
    Greu sa surprinzi mai bine intr-un desen situatia din Romania. Ca sa nu lipseasca cineva, eu l-as mai fi adaugat pe Iliescu impingand masina/rulota.

Trimite un comentariu