Skip to main content

Smart TV 3D cu ochelari pasivi

 
LG Smart TV1
LG Smart TV1

Publicitate

Televizoarele LG Smart din gama 2012 au o ramă de numai 3 mm, oferă consumatorilor  o interfaţă actualizată şi posibilităţi multiple de personalizare.

Începând cu anul acesta, au fost adaugate pe platforma SmartTV şi aplicaţii locale, pentru a oferi consumatorilor români informaţii şi conţinut local de interes, primele dintre ele fiind Port.ro şi Cinemagia.

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV include ochelarii Cinema 3D de ultimă generaţie, cu un nou design, cu o greutate redusă, fără baterii şi economici. Aceşti ochelari nu obosesc deloc ochii, ei fiind construiţi din două lentile polarizatoare, constituindu-se într-o prelungire a ochilor.

Bazată pe teoria tehnologiei 3D, Dual Play este tehnologia pentru pasionaţii de jocuri video. Cu ajutorul ochelarilor speciali, aceştia pot vedea două imagini complet diferite, spre deosebire de tradiţionalul ecran divizat.

Prin intermediul tehnologiei 3D Zooming, sunetul este sincronizat perfect cu profunzimea imaginilor 3D care se derulează pe ecran.

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV încorporează funcţia specifică de conversie 2D în 3D, care oferă posibilitatea de acces nelimitat la orice tip de conţinut 3D. În acelaşi timp, utilizatorii pot accesa filme şi jocuri 3D din aplicaţia 3D World.

O altă inovatie este telecomanda LG Magic Remote, care face navigarea şi căutarea mai uşoare şi intuitive.

Mai multe detalii despre televizorul Smart 3D

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus