Skip to main content

21 August. Sebastian Ghiţă se extinde în media. Sindicatele TVR vor pedepsirea vinovaţilor pentru problemele instituţiei

 

Publicitate

GHIŢĂ VREA SĂ SE EXTINDĂ ÎN MEDIA. Sebastian Ghiţă şi-a anunţat ieşirea din businessurile Flanco Retail, NOD şi eMag pentru a se concentra pe domenii precum energie şi media, scrie Wall-Street.ro. El vrea ca România TV să aibă afaceri de 8-10 milioane de euro anul acesta şi să fie pe break-even.
Antreprenorul este în discuţii avansate pentru achiziţii cu proprietarii a trei companii de media. Sebastian Ghita este interesat de zona de televiziune, radio şi publicaţii online.


Primele declaratii ale lui Sebastian Ghita dupa exitul din afacerile IT: Vreau sa investesc in energie si media


SALARIAŢII TVR VOR PEDEPSIREA CELOR VINOVAŢI PENTRU DEVALIZAREA TVR. Sindicatul reprezentativ al salariaţilor TVR cere concedierea celor vinovaţi pentru problemele financiare ale instituţiei, deoarece membrii săi nu sunt de acord ca doar angajaţii să suporte consecinţele acestor dificultăţi economice, scrie Adevărul.
Directorul general al TVR, Claudiu Săftoiu, susţine că vinovaţii pentru prejudicierea televiziunii publice vor plăti, dar numai după o analiză corectă a contractelor din ultimii zece ani şi pe baza unor dovezi clare.

"Vor să renunţăm, să diminuăm aceste salarii compensatorii, iar a doua propunere este eşalonarea plăţilor compensatorii în momentul în care se va ajunge la disponibilizările colective. Noi nu am acceptat propunerile administraţie", a decarat Dragoş Bocanaciu, preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TVR.

Principalii responsabili de situaţia financiară grea a televiziunii publice sunt, cred liderii sindicali, foştii preşedinţi numiţi politic.
Salariaţii TVR cer concedierea celor vinovaţi pentru dezastrul financiar în care se află instituţia


Alexandru Lăzescu spune că în TVR deciziile se iau pe criterii personale şi că a subestimat "ghemul de interese" din televiziune.
"În lume există două mari tendinţe. Una este de nişare. Canalele generaliste nu mai au şanse. Iar tu ţii trei canale generaliste, dintre care TVR 3 nu are niciun rost. În TVR a ieşit o varză, îmi cer scuze pentru limbaj, dar asta este. A doua tendinţă este pe digital. Iar la noi a avut loc desfiinţarea TVR Interactiv. BBC a alocat cheltuieli de minimum 9% din buget pentru dezvoltarea platformei digitale pentru următorii 10 ani. Aceasta era şansa televiziunii publice", a spus Lăzescu.
Fostul director TVR vorbeşte despre "varza" din instituţie 


Acţiunile Facebook au crescut luni, inversând tendinţa negativă din prima parte a şedinţei, după ce Capstone Investments a revizuit ratingul acestora de la păstrează la cumpără şi a îmbunătăţit ţinta de preţ, anticipând potenţialul dezvoltării operaţiunilor de bază ale companiei, potrivit Mediafax.
Procentul de creştere a acţiunilor Facebook este de peste 2%.
Cu ce procent au crescut acţiunile Facebook după ce Capstone Investments a îmbunătăţit ratingul acestora


Cifrele de afaceri cumulate ale celor 32 de agenţii de publicitate digitală, monitorizate de „Forbes România”, au atins anul trecut 17,5 milioane de euro. O cifră modestă dacă o comparăm cu cea obţinută de publicitatea clasică sau cu cea a agenţiilor de media, brokeri de spaţii publicitare, scrie Forbes România.

Raportul „Digital Fact Book 2012”, realizat de HyperActive, arată că în 2011 volum net de publicitate consumat pe internet a fost de 34,1 milioane de euro.
Viaţa publicităţii e în altă parte: pe internet!


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    @Writter


    1. Ceasul al ,,12-lea" a trecut ... demult!

    2. Da, inca auzi bine!
  • Writter Writter
    Macar acu' in al 12-lea ceas sa-l lasati sa va aduca pe Saftoiu sa va aduca pe linia de plutire.Oh!dar ce aud,se reintoarce Polifem la Cotro???
  • Hash Hash
    Lazescu ca Lazescu, dar cel mai mare JAF l-a facut putoiul ala arogant de Giurgiu ! Ala cu adevarat si-a batut joc de banii TVR, mai ales ca a facut-o intr-o vreme in care TVR mustea de bani . Un mare nemernic acel "regizor de viitor" !
  • kiko kiko
    :))) vise, taica, vise... i-ai vazut pina acum pe sasu, giurgiu sau pojoni sau voicu sau pe multi alti sefi sa dea cu subsemnatul pe la parchet? nu si nici nu o sa vezi atit timp cit legea de organizare si functionare a tvr o transforma intr-o institutie subordonata politic... nimeni nu fura doar pentru el acolo... se fura organizat, prin contracte pentru puternicii zilei...
  • aidan aidan
    ma intreb cu cat au sarit spre +infinit conturile lui lazescu sau ale rudelor lui in urma devalizarii tvr? as vrea sa-l aud vorbind la audieri, la proces! voi fi in sala!
  • kiko kiko
    lazescule, bine ca vezi tu limpede din exterior, cit ai fost presedintele tvr cum de nu ti-au sarit in ochi cele 3 canale generaliste si ghemul de interese? poate pentru ca ai pus si tu botul la jocurile lui dinca, cazan si romanescu?

Trimite un comentariu

sus