Skip to main content

23 August. Un nou partener de păcate pentru Capatos

 

Publicitate

UN NOU PĂCĂTOS LA CAPATOS. Dan Capatos revine pe 3 septembrie cu un nou membru al echipei, scrie Evenimentul zilei. Cătălin Bordea, cunoscut pentru show-urile sale de stand up comedy, se alătură echipei Un Show Păcătos.
Noua achiziţie a emisiunii "Un Show Păcătos": Cătălin Bordea


CELE MAI MEDIATIZATE VEDETE. Cuplu Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf este cel mai mediatizat din presa scrisă, potrivit Evenimentul zilei, care citează o monitorizare mediaTRUST. În perioada 15 iulie - 14 august 2012, Anamaria Prodan a înregistrat 98 de apariţii în presa scrisă, cu 25 mai multe decât Bianca Drăguşanu, ocupanta poziţiei secunde. Astfel, după ce în perioada precedentă de studiu, 15 iunie – 14 iulie, Anamaria Prodan a intrat pentru prima dată în topul celor mai mediatizate vedete feminine, direct pe poziţia a patra.

După o absenţă de trei luni, Oana Zăvoranu revine în top, direct pe poziţia a treia, subiectul promovării acesteia fiind relaţia cu Răzvan Dumitrescu.
Bianca Drăguşanu a fost detronată. AFLĂ cine sunt cele mai mediatizate vedete din România


CINE NU ŞTIE DIGITAL, SĂ-NVEŢE! Cei care nu se pricep la digital nu vor mai avea un job în comunicare în cinci ani, chiar dacă au idei bune de campanii, a declarat pentru Wall-Street.ro, Adrian Boţan, director de creaţie regional al agenţiei McCann Erickson pentru Europa Centrala şi de Est şi creative partner pentru McCann Erickson Bucureşti, potrivit Wall-Street.

El explică faptul că nu toţi cei care lucrează în domeniul comunicării trebuie să devină specialişti în tehnologie, însă important este să înveţe principiile de bază, cum funcţionează cele mai importante canale de promovare pe internet.
Boţan, McCann Erickson: În cinci ani nu o sa mai ai un job dacă nu te pricepi la digital


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    bordea are haz si e inteligent, poate da o turnura mai suportabila emisiunii. devenise o troaca de porci, ce porci, ca porcii sunt draguti, ceva infect! mai ales perioada cu rudele pastramei! cateodata, un om inteligent poate ridica nivelul invitatilor, asta daca se vrea asa ceva,daca nu, va fi in continuare ceva scabros care va pierde si ce mai avea din audienta si va disparea in neant.una e sa vezi proaste dandu-se in stamba si alta e sa auzi amenintari cu moartea intr-o emisiune!prima varianta poate fi amuzanta, a doua te pune pe ganduri.rau de tot!pentru ca ajungi sa te intrebi: ce mai urmeaza?
  • Ziare offline Ziare offline
    Robert ... Bordea o sa fie o lipitoare, un decor ce va baga 2-3 dume! Atat! Tot Capatos si producatorul decid ce se intampla in emisiunea aia, asa ca slabe sanse! Plus daca le jignesti sau iti permiti sa glumesti cu "vedete" de gen Ioana Popescu, Oana Zavoranu, Mara Banica, etc ... asa cum face el ... nu mai pupa emisiunea. Pentru ca "divele" nu o sa accepte unul mai inteligent decat ele la emisiune!
  • jake jake
    personal imi place bordea...acum sa vedem cum va evolua la noua sa echipa :D
  • Robert Robert
    Pai poate transforma emisiunea, poate nu o sa mai fie o emisiune "dezbracata" (sper).
  • Ziare offline Ziare offline
    Imi pare rau pentru Bordea ca se strica asa!

Trimite un comentariu

sus