Skip to main content

6 august: Disney şi-a luat o voce de la Neatza: Răzvan

 

Publicitate

RĂZVAN, VOCE LA DISNEY. Răzvan Simion, colegul lui Dani Oţil de la Neatza (Antena 1), va dubla un personaj din Phineas şi Ferb, scrie Eveimentul zilei.

După ce, anul trecut, Răzvan Simion a participat la evenimentul de lansare al filmului "Phineas & Ferb", mai nou, chiar el va intra în poveste de la microfon. "Am primit cu entuziasm propunerea celor de la Disney Channel de a dubla un personaj din serialul Phineas şi Ferb. Mai exact, personajul meu este Iggy, prietenul din facultate al tatălui lui Phineas şi al lui Ferb. Este un personaj interesant, ce va fi ghidul familiei pe parcursul şederii lor în Africa".


Disney a luat o voce de la „Neatza”


CONTURI FALSE. Facebook recunoaste ca 83 de milioane de profiluri din cele 955 milioane, pe care le detine in total, la nivel global, sunt false, scrie TheGuardian, citat de Daily Business.

Compania imparte cei 83 de falsi utilizatori in trei categorii:

1. Cea mai mare categorie numara 46 de milioane de profiluri dublate, pe care Facebook le defineste ca fiind in ”categoria conturilor pe care userii le pastreaza ca rezerva la contul principal”.

2. Apoi, in proportie de 2,4%, adica 23 de milioane de profiluri, au fost introduse la categoria ”userilor cu clasificare incorecta”, adica acei utilizatori care au creat o pagina de profil personal pentru o companie, o organizatie, un animal, sau orice alta entitate non-umana.

3. Si in cele din urma, categoria “conturilor nedorite”. Peste 14 milioane de profiluri fac parte din aceasta grupa care se considera ca incalca termenii si conditiile Facebook, pentru ca scopul lor este acela de a trimite spam-uri sau mesaje cu diferte tipuri de continut, catre alti utilizatori ai retelei.
83 de milioane din totalul profilurilor Facebook sunt false


REUTERS, SPART DE HACKERI. Site-ul agentiei de stiri Reuters a fost vizat de un atac informatic, hackerii postand o serie de materiale false, inclusiv un interviu fictiv cu un lider al insurgentilor sirieni. "Reuters.com a fost tinta unui atac informatic vineri", anunţă grupul media Thomson Reuters, citat de Daily Business, care citează agenţia Mediafax.

"Platforma de bloguri a fost sabotata, fiind postate articole false atribuite in mod eronat jurnalistilor de la Reuters", anunta grupul de presa.

Unul din articolele false continea un interviu cu liderul Armatei Siriene Libere, Riyad al-Asaad. Reuters a dat asigurari ca nu a realizat niciun interviu cu acest lider insurgent, scrie Mediafax.
Site-ul Reuters, tinta unui atac informatic in cursul caruia au fost postate articole fictive


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus