Skip to main content

Antena 1 lansează grila de toamnă. Dan Negru, Simona Gherghe, Răzvan și Dani revin.

 

Publicitate

Antena 1 începe săptămâna viitoare cu noua sa grila de toamnă. Neatza cu Răzvan și Dani, Acces Direct și Un show păcătos vor lua startul luni, 3 septembrie.
Postul TV mai pregătește show-urile  Te cunosc de undeva!, Cu banii jos, Next Top Model by Cătălin Botezatu și X-Factor.

Răzvan şi Dani vor prezenta prima ediție a acestui sezon la un fast-food din Piaţa Romană din Bucureşti. Un show păcătos revine în cel de-al zecelea sezon cu un alt platou şi cu o echipă nouă. Alături de Capatos vor fi Cătălin Bordea, Silviu Andrei (DJ) şi Daniela Crudu.

De pe 15 septembrie, show-ul Te cunosc de undeva! revine. Vedetele sezonului sunt Lora, Crbl, Maria Buză, Jorge, Lavinia, Adrian Enache, Claudia şi Marian de la Haiducii.

Dan Negru lansează gameshow-ul Cu banii jos, producție ce va fi filmată la Istanbul. Concursul de cultură generală pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro.

Next Top Model by Cãtãlin Botezatu revine și el din 20 septembrie. Și tot din a doua jumătate a lunii septembrie, duminicile vor sta sub semnul X Factor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu