Skip to main content

Claudiu Lucaci şi Beatrice Comănescu, în noul Comitet Director al TVR. Vechiul comitet, demis

 

Publicitate

Claudiu Lucaci (şeful Direcţiei Emisiuni informative şi sport) şi Beatrice Comănescu (TVR Internaţional) sunt doi dintre membrii Comitetului Director interimar al TVR după decizia Consiliul de Administraţie al postului public.

Decizia Consiliului de Administraţie vine după ce preşedintele Claudiu Săftoiu a cerut demiterea Comitetului Director al TVR.

Comitetul Director interimar, după decizia conducerii TVR de astăzi, 3 august:

Mihaela Voicu - Departamentului Financiar Contabil
Răzvan Bucuroiu -directorul Departamentului TVR 3
Claudiu Lucaci - directorul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport
Dragoş Niculescu - Directorul Departamentului Dezvoltare-Întreţinere
Cristian Nicolau - Directorul Departamentului Artistic
Beatrice Comănescu - directorul Departamentului TVR Internaţional.

Noul Comitet Director este unul interimar, urmând să-şi desfăşoare activitatea timp de maximum 60 de zile lucrătoare.

Preşedintele TVR i-a revocat din funcţie pe membrii fostului Comitet Director.

Vechiul Comitet Director:

Titi Dincă, Director Direcţia Artistică şi de Producţie
Horia Romanescu, Director Strategie Programe
Horia Cazan, Director Direcţia Tehnico-Administrativă
Cipriana Voicu, Director Direcţia Economică.

Alte decizii ale Consiliului de Administraţia al TVR:

  • De asemenea, în cadrul şedinţei, membrii CA au fost informaţi în legătură cu paşii făcuţi, până la 3 august, în elaborarea proiectului de redresare economică şi organizaţională a TVR.
  • Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat şi hotărârea privind modificarea componenţei Comisiei de Etică şi Arbitraj. Astfel, jurnaliştii Ruxandra Ţuchel şi Gabriel Geamănu sunt noii reprezentanţi ai CA, respectiv PDG în această comisie.
  • Tot în şedinţa de azi, CA al TVR a aprobat Hotărârea privind desfiinţarea tuturor posturilor vacante existente în TVR la data de 15 august 2012. Decizia se referă atât la posturile de execuţie, cât şi la cele manageriale. De asemenea, CA al TVR a decis şi desfiinţarea tuturor posturilor care se vor vacanta după data de 15 august, pe măsura vacantării acestora.

Decizia, spun oficialii TVR, a fost luată în scopul valorificării potenţialului personalului angajat cu contract individual de muncă în TVR, dar şi ca parte a proiectului de redresare economică a instituţiei, elaborat în concordanţă cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 33/27 iunie 2012.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    in birocratia dusa la extreme se ajunge la paradoxul ca sefii sa fie la paritate cu angajatii. de aia nici nu merg lucrurile si institutiile bat pasul pe loc sau falimenteaza. la tvr as zice ca-i un sef la 10-20 de angajati. poate ma insel dar pe acolo sunt.un angajat are in medie, cel mult,2500 roni in timp ce un sef are in medie 7000! si sunt cata frunza cata iarba! n-ai curaj sa dai un scuipat ca poate ajunge pe un sef!si kiko are dreptate, fiecare e dublat sau triplat de adjunct, secretara si palmasi!
  • kiko kiko
    deci a plecat directorul directiei artistice si a venit directorul departamentului artistic... a plecat directorul directiei economice, a venit directorul departamentului financiar contabilitate... voi va dati seama cate functii sunt dublate in organigrama tvr? si ne mai miram de ce nu au aia bani... pai daca aveti 15 departamente care fac acelasi lucru, fiecare cu directorul, adjunctul, secretarele si palmasii lui?
  • aidan aidan
    @mama dolloers -carlita fata tatii di la moldova isi cam face bocceluta si se pregateste sa se intoarca de unde a venit pe caii cei alb-portocalii si mari ai lui lazescu zis si dosar penal 25/P/2006. recunosc ca ii doresc drum bun!
    @writter- claudiu, este profesionist, este de mult in tvr 1999? '98? are condei, e imposibil sa scrii deosebit fiind necultivat, are dictie, aspect, a facut sute de emisiuni si niciodata nu s-a facut de bacanie! eu zic ca nu-i de colo!. singura lui "greseala" fost ca a cochetat cu faptul ca l-au placut cei din psd, dar Doamne, cine ar fi refuzat? cine sa nu vrea sa fie purtator de cuvant sau consul? si de ce n-ai putea sa revii la jurnalism cand aceste functii se termina? daca ar fi o lege care sa stipuleze ca jurnalistul moare de batranete jurnalist, ok! oricum a platit scump cand au venit ai pdl-ului. l-au calcat in picioare! cred ca a imbatranit 10 ani in anii din urma.dar nu s-a lasat! de-a lungul zecilor de ani am inteles ca oamenii pot fi in ABSOLUT toate felurile! prin urmare m-am hotarat ca atunci cand e vorba de meserie sa nu ma mai uit decat la profesionalism si talent! persoana particulara nu ma intereseaza! ca nu o duc acasa! un om inteligent, cultivat, capabil sa ma faca sa-l urmaresc, asta caut cand deschid televizorul! poate sa fie de orice culoare politica! daca nu ma enerveaza prin ticuri, isterie, defecte grave de timbru,incultura, inseamna ce e omul potrivit la locul potrivit! fiecare are tot dreptul din lume sa simpatizeze cu orice partid de pe suprafata pamantului. dar s-o faca pe sticla elegant, fara sa-mi induca turbarea si ura! lucaci nu urla, poate de aia imi place.
    @mama dollores, eu sunt unul dintre cei care l-au bestelit cel mai tare pe mircea radu bre,cand se dadea ceea ce nu e si nu va fi vreodata:one man show! pentru asta iti trebuie limba ascutita, haz, sinapse instantanee, o gestica naturala de la dumnezeu si idei garla! mircea avea doar aspectul dragalas si maximul lui de exuberanta pe scena era sa-si faca complimente despre hainute cu coprezentatorele. jenant! de cand a trecut la stiri l-am iertat. nu mai am nimic sa-i reprosez. nu mai uzurpa locul nimanui, aici e locul lui si nu pentru ca aici a inceput ci pentru ca aici are competente:dictie, timbru,chip frumos si culmea,stand jos pare demn! eu nu l-as schimba.se potriveste manusa la stiri.
  • Mama Dollores Mama Dollores
    Claudiu,Claudiu,aveti de lucru mai mult decat va inchipuiti,bineinteles daca vreti sa duceti la capat aceasta situatie. @Writter,si eu as incepe cu schimbarea imaginii TVR(chiar cu Mircea Radu-bre.Cei angajati de Culcer ar trebui aruncati inapoi la ea in ograda.Chiar acea Carla Tompea de la Iasi,ce mai cauta acolo?Ea chiar nu are treaba la TVR 3?
  • Writter Writter
    @aidan,urmaresc comentariile tale si sunt sigur ca stii ce spui.Asta nu inseamna ca 100% spui adevarul.Voi fi rezumat si trebuie sa recunosc ca despre Comanescu nu am auzit nimic(nici bun si nici rau)Din punctul meu de vedere,tot raul este spre bine:-).Eu as schimba toti prezentatorii(macar cei de la stiri,care ar trebui sa expire incredere celor care privesc),toti producatorii de stiri(prin concurs,bineinteles).Cand vom vedea fete noi,ne vom uita,macar di curiozitate si-apoi om vedea......
  • aidan aidan
    nu inteleg de ce cipriana voicu, om care a reusit sa opreasca niste hemoragii de furtisaguri banesti nu mai e? ieri erau trei hoti reali, dovediti si dovedibili in penal, azi e adaugata cipriana voicu? de ce? stiu, "nu cerceta aceste legi caci esti nebun cand le-ntelegi" nu inteleg cum marea tragatoare de sfori si primitoare de atentii, beatrice comanescu, data la fund vreo doi ani reapare ca si cum nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase? atat am de comentat.
  • Writter Writter
    Cum sa zic?Lucaci este omul momentului dar nu datorita momentului ci pentru ca a dovedit prin atitudinea lui ca momentul lui trebuie sa apara.Sunt un tip selectiv din fire si multi spun ca"totul imi pute"Eu n-as spune asa dar las pe altii sa hotarasca ce si cum in privinta asta.Eu consider ca omul acesta este unul demn de functiile nou aparute in viata lui sociala,asadar Claudiu Lucaci ajuta-l pe Claudiu Saftoiu la epurarea din tvr si in sfarsit vom avea o televiziune nationala de top.

Trimite un comentariu

sus