Skip to main content

Consiliul de Administraţie al Adevărul se desfiinţează. Peter Imre, propus administrator unic

 

Publicitate

Consiliul de Administraţie al Adevărul SA a convocat, la data de 17 septembrie, Adunarea Generală a Acţionarilor companiei, scrie ziarul Bursa, care citează Monitorul Oficial.

Ordinea de zi propusă de Consiliul de Administraţie este revocarea mandatelor de adminis­tratori ale lui Ştefan Andrei Alexandru şi lui Vasile George Adrian.

Acţionarii mai trebuie să analizeze şi să decidă desfiinţarea Consiliului de Administraţie şi menţinerea în funcţia de administrator unic a lui Petre Imre.

În aceeaşi zi, membrii AGA vor analiza şi situaţia financiară a companiei pe anul 2011 şi vor supune aprobării bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs.

Cum arată acţionariatul Adevărul SA, potrivit Recom:

  • DP Holding - 60%
  • Adevărul Holding - 13,5%
  • Listă acţionari (115 acţionari) - 2,45%
  • Tinu Ana Maria - 24,05%
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MARTINICA MARTINICA
    Peter imre este calaul sef in adevarul care nu pretuieste decat banii banii si iar banii.Adrian Vasile este un infect care calca pe cadavre,acestea sunt cuvintele lui:nu ne intereseaza oamenii.cum credeti ca am ajuns unde sunt acum decat calcand pe cadavre.BAnii sunt importanti nu oamenii.Nu ne intereseaza oamenii.äm incheiat citatul din Adrian Vasile.Andrei Stefan este un zero barat care nu stie decat sa vorbeasca cu un accent englezesc si sa bata campii cum ca el e om d business,el vede banii nu alte amanunte...e un neghiob.I am cunoscut pe acestia pe toti si sunt niste neghiobi care traiesc ca niste capuse pe bani muti in timp ce eu nu mi am luat salariul din luna iunie pana in ziua de astazi
  • aidan aidan
    eu am o eterna intrebare: si ce vina au angajatii? sa includem de acum inainte in contractul de munca incheiat cu patronatul urmatoarele: 1.patronatul isi ia angajamentul ca daca divorteaza, angajatul nu va avea de suferit dpdv salariu 2. cand ne saturam de copiii fostei neveste,angajatul trebuie sa-si primeasca salariul 3. cand se incaiera fostele cu actualele(neveste, amante) angajatul pentru munca prestata isi va lua salariul 4. cand se schimba macazul politic si ce-a pupat patronul acuma scuipa,angajatul nu va suferi si-si va incasa salariul cuvenit pentru munca prestata! 5. pentru ca exista o infinitate de posibilitati care pot interveni in relatia angajat-angajator(deces,inchisoare,fuga in strainatate din partea angajatorului) sa fie numite si sa fie scris si parafat ca nu vor lipsi de leafa salariatul care doar munceste.nu divorteaza, nu inseala, nu face politica,nu fura,nu moare, nu fuge.si chiar daca le face nu afecteaza viata angajatorului! doar viata angajatorul nenoroceste viata muncitorului.la noi si cand trage o nunta de pomina patronul, angajatii sufera! vai de noi sa nu aiba nevoie de o operatie la viena ca am ramas fara retributii cateva luni de zile! nu-ti vine sa crezi ce simbioza in dezavantajul angajatilor e un contract de munca in romania.semneaza un angajat care va plati ce-a furat patronul lazescu si gasca lui de baieti si fete "dastepte".
  • Giovanni Giovanni
    faliment placut
  • Insider Insider
    Mai pe romaneste, uite cum stau treburile draga Iulia Bunea:
    - Dinu Patriciu e in divort de cea de-a treia nevasta, nimeni alta decat mama lui Andrei Stefan. Tinerelul asta e unul dintre administratorii revocati si totodata COO al companiei. A fost trimis pe la studii pe afara, pe bani grei, n-a priceput nimic, dar a ocupat numai functii de conducere in firmele lui Dinu fara alt merit decat ca e fiul nevestei.
    - Dinu Patriciu e inamorat pana peste urechi de filipineza Melanie Chen (un fel de Baba Cloanta la menopauza), bagata si ea prin DP Holding.
    - Adrian Vasile, alalalt revocat, e CFO la Adevarul, adica unul dintre falimentatorii trustului.
    - Imre isi consolideaza pozitia. Poate termina si vreo facultate intre timp...

Trimite un comentariu

sus