Skip to main content

Cum era Dorin Chioțea să fie șeful Realitatea TV

 

Publicitate

Până unde mergi pentru un interviu? "La ora 17.00, aflați cine va fi directorul Realitatea TV" scria pe ecran duminică. Se schimba șeful televiziunii?

Realitatea TV a continuat să mențină suspansul și puțin după ora 17.00: Aflați la Deschide Lumea cine va fi directorul Realitatea TV. În studio, Dorin Chioțea vorbea despre partida Dinamo – Barcelona.

De altfel, Dorin Chioțea avea să lămurească situația. Meciul Dinamo – Barcelona, Andy Garcia și Dorin Chioțea erau “cheile” găselniței de pe Realitatea TV.

Mai exact:

Actorul Andy Garcia a fost și el în tribunele de la Național Arena, la meciul Barcelonei, iar jurnalistul Dorin Chioțea a încercat să-i smulgă un interviu. Argumentul suprem: “Dacă îmi dați un interviu, mă vor face director la Realitatea”. Sensibilizat de perspectivele profesionale ale lui Chioțea, Andy Garcia a cedat și a acordat interviul. Dorin Chioțea l-a (s-a) amăgit degeaba. Nu este director. Doar reporter.

Dorin Chioțea, la Realitatea TV:

“Nimeni nu știa de Andy Garcia. Am găsit un fir, printr-un prieten și am aflat că este cu Bobby Păunescu, apoi am găsit loja în care stătea.

Am ajuns în zona respectivă. Sigur că Andy Garcia se uita la meci, împreună cu Bobby Păunescu, în stânga lui și Dragoș Săvulescu, unul dintre acționarii Dinamo, în dreapta. Dragoș Săvulescu a fost un fel de șofer de lux pentru Andy Garcia. Garcia a fost invitatul personal al lui Săvulescu.

Am stat împreună cu ei cred jumătatea de oră, n-am îndrăznit să-l deranjez pe Andy. I-am abordat pe Bobby și pe Dragoș Săvulescu, iar ei mi-au zis că o să încerce să vorbească cu el, după care au spus că nu prea îndrăznesc, dar să mai stau pe acolo.

Meciul s-a terminat, mi-am luat inima-n dinți, mi-am făcut o fotografie cu el, după care i-am spus că eu lucrez la televiziunea care transmite meciul.

Se vedea meciul pe un ecran. I-am zis că e cea mai tare televiziune, că te vede toată România: “salvează-mă că, dacă obțin un minut cu tine, poate ajung director la Realitatea". Mâine e duminică, dar poate că luni se gândește cineva la asta, e foarte important pentru mine, ești idolul meu, i-am înșirat și trei filme în care l-am văzut.”

Anunțul pus de Realitatea TV pe burtieră, ca o găselniță jurnalistică, vine însă într-un moment delicat pentru postul de televiziune. Realitatea Media este în insolvență, iar Elan Schwartzenberg și Cozmin Gușă își dispută pozițiile de control: primul ca acționar, al doilea în calitate de creditor principal.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • hmmm... chiotea a facut o gluma cu garcia, cei de la realitatea insa care au pus titlul ala otevistic sunt penibili...
 • Rectificare:
  Cel mai frumos, cel mai destept si cel mai bun este Presedintele Ales Traian Basescu!
  Chiotea urmeaza abia pe locul al doilea.
  Pentru Augustin Zegrean/Indescifrabil
 • Daca toti reporteri ar avea ideile lui Dorin,placerea,zambetul pe buze mai tot timpul si multe din calitatile acestui om de televiziune,Realitatea Tv ar deveni iar nr 1 .
 • Chiotea chiar ar merita sa fie director la Realitatea. Are relatii si este incredibil omul asta si ai ce invata de la el pt ca e plin de idei. Are un tupeu mare si le zice pe bune. Toata lumea ii zice "tati" pt ca e "tatic" pe aproape orice domeniu, la sport e incredibil cum il stiu toti. E mereu pe post sau pe teren. Cea mai buna "achizitie" facuta vreodata de Realitatea!
 • Asta inseamna sa faci aproape orice din placerea de a realiza ceva in meseria din care traiesti. Interesanta a fost abordarea :)

Trimite un comentariu