Skip to main content

EXCLUSIV. Cristina Cioran și Paula Chirilă, la Kanal D

 

Publicitate

UPDATE. Cristina Cioran și Paula Chirilă vor fi înlocuitoarele Gabrielei Cristea la emisiunea Draga mea prietenă, potrivit unui comunicat al postului de televiziune. Comunicatul a fost trimis la doar câteva oare după ce Gabriela Cristea a anunțat, pe pagina ei de Facebook, că cei de la Kanal D au anunțat-o, printr-un SMS, că își încheie colaborarea cu postul turc de televiziune. Detalii, în continuare.

DE LA TVR, LA KANAL D. Cristina Cioran și Paula Chirilă sunt în discuții avansate pentru o emisiune matinală la Kanal D. Din informațiile paginademedia.ro, zilele acestea au loc ultimele discuții dintre cele două vedete și reprezentanții postului.

Din 3 septembrie, Cristina Cioran și Paula Chirilă prezintă emisiunea Draga mea prietenă, de luni până vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

Cristina Cioran și Paula Chirilă au format un cuplu de prezentatoare și la TVR 2, unde au avut emisiunea Pericol de explozie.

Cine este Cristina Cioran

Cristina Cioran este actriță și realizatoare de emisiuni TV. În televiziune, ea a devenit cunoscută prin emisiuni ca Dădaca, Cu dădaca în bucătarie și Acasă în bucătărie. La Antena 1 ea a realizat matinalul alături de Dan Capatos, iar la Antena 2 ea a realizat Am ceva de spus. 

 

Cine este Paula Chirilă

Paula Chirilă este și actriță, dar și realizatoare TV. Ea a apărut în mai multe emisiuni de la Antena 1 - Divertis mall, Amintiri la Antena 1, Canalul de Știri -, dar și la Romantica („1001”), TVR1  la Dis de seară. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Le vrem pe cistina si paula inapoi pt prezentarea emisiunii "draga mea prietena". Sunt cele mai simpatice si potrivite.
  • Nu se stie, in general clauzele de rating se pun firmelor private de productie tv care vand programe televiziunilor. Vedetele/prezentatorii nu primesc asa ceva pt ca nu sint responsabile de continutul editorial, invitati, subiecte,etc
  • si au realizat ambele la tvr 2 emisiunea ,,pericol de explozie,,o alegere buna dar sa vedem cat vor sta ,pt ca daca nu aduc rating peste cat facea cristea ,vor zbura si ele sigur !!!

Trimite un comentariu