Skip to main content

"Extratereștrii" de la Barcelona au adus audiențe SF pentru Realitatea

 

Publicitate

AUDIENȚE. Realitatea TV a scos audiențe mult peste media stației, cu meciul Dinamo - Barcelona (0-2). Partida de sâmbătă de pe Arena Națională a ridicat Realitatea TV pe prima poziție în topul audiențelor TV la nivel urban. La nivel național, realitatea a fost pe locul doi, după Pro TV.

Cifrele, în continuare:

  • URBAN. La nivel urban, partida difuzată de Realitatea a fost cel mai urmărit program, cu o medie de 664.000 de telespectatori pe minut. Pro TV a fost, în orașe, pe locul secund, la peste 250.000 de telespectatori în urma canalului de știri.
  • NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, partida de fotbal a fost urmărită de 1,18 milioane de telespectatori în fiecare minut. Cu Dinamo - Barcelona, Realitatea a fost la nivel național pe locul doi, cu 40.000 de telespectatori pe minut în urma Pro TV.

Audiența posturilor TV pe intervalul meciului Dinamo - Barcelona, în mediul URBAN:

1. Realitatea TV - 664.000 de telespectatori pe minut (6,3 rating)
2. Pro TV - 395.000 (3,8)
3. Acasă TV - 303.000 (2,9)
4. Antena 1 - 267.000 (2,5)
5. Kanal D - 219.000 (2,1)

Audiența posturilor TV pe intervalul meciului Dinamo - Barcelona, la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV - 1.220.000 de telespectatori
2. Realitatea TV - 1.181.000
3. Kanal D - 582.000
4. Acasă TV - 408.000
5. Antena 1 - 406.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • eu am preferat comentariul de pe Digisport si transmisiunea lor.Afost fenomenala!,chiar daca am mai tras cu ochiul spre Realitatea!
  • Toata munca a fost a RCS-ului, Realitatea doar a retransmis Digisport la o calitate indoielnica. Pacat ca nu mai e masurat si Digisportul..
  • Off topic: Audiente de pe timpul Jocurilor Olimpice nu aveti? Ar fi interesat sa stim si noi care sportiv roman a fost cel mai sustinut...
  • Au avut asa audiente pentru ca au avut doi comentatori de top care au fost in trecut la Realitatea iar acum sunt la Eurosport, Manolo si Ioan Viorel. Eu am Digi dar m-am uitat pe Realitatea deoarece imi place de cei doi.
  • Da, meciul asta a adus audiente bune pt Realitatea TV, dar parca nu s-ar pune avand in vedere ca statia TV este una de stiri. E ca si cum GSP TV va transmite o editie speciala a emisiunii "Acces direct" in care Mariana si Horia Moculescu se vor intrece la pumni in moaca. Cand vor inregistra audiente tot atat de bune si la ce fac ei zilnic mai vorbim.
  • pro tv a fost pe national pe primul loc cu filmul Rambo II - productie a anilor '90 reluata de citeva zeci de ori pina acum. e ceva de speriat, cred ca daca ar difuza si Dallas-ul anilor '80 ar bate concurenta...la ce consumatori de televiziune avem...

Trimite un comentariu