Skip to main content

Viorel Gaiță, noul farsor de la Kiss FM: „Huidu mi-a spus să vin”

 

Publicitate

Viorel Gaiță a fost ofertat de către Șerban Huidu, managerul Kiss FM, pentru a realiza o rubrică de farse în cadrul matinalului realizat de Mihai Găinușă, Dezbrăcatu și Oana Paraschiv.

Rubrica va face concurență celei realizate de Daniel Buzdugan la Radio ZU, dar va aduce „ceva diferit”, a declarat Viorel Gaiță într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Informația privin venirea lui Viorel Gaiță la Kiss FM a fost publicată inițial de tabloidul Libertatea.

Detalii despre viitoarea rubrică de farse, în continuare: 

Iulia Bunea: Cum ai ajuns la Kiss Fm?

Viorel Gaiță: Eram într-o perioadă între contracte. La Antenă nu se mai știa mare lucru despre ce urmează, s-a terminat sezonul de farse, și așa că propunerea lui Huidu a venit super ok. Eu l-am căutat mai demult, el nu a avut timp, apoi m-a sunat el. Ne-am întâlnit de mai multe ori ca să punem la punct detaliile și ideea a fost că o să mergem pe un sistem de farse prin telefon.

Cum va fi rubrica?

Pur și simplu vom suna oameni la întâmplare. Încercăm să fim o variantă la Buzdugan, dar o să fie altceva. Va fi și cu oameni politici și din mass-media, la modul că eu voi decupa declarațiile lor din emisiunile din radio și TV, le scot din context și înjgheb un fel de dialog. Folosesc frazele lor ca și cum ar fi un dialog și sun oameni obișnuiți, dar am sunat și personalități.

De exemplu, l-am sunat pe Vadim Tudor și l-am pus să vorbească cu Becali. Eu m-am prezentat drept șeful de cabinet al domnului Becali. Asta nu s-a mai făcut la noi. I-am sunat pe alții și i-am pus să vorbească cu Băsescu. Și rămâi stupefiat, pentru că oamenii chiar se arată dispuși să dea sfaturi președintelui. Restul sunt oameni obișnuiți. Sunt farse muncite.

Vei avea și o emisiune la TV?

Nu știu. Nu am primit nicio ofertă de la TV și chiar nu vreau să fac compromisuri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Imi aduc aminte cu placere de Gaita, din poantele de la ProTv, dar mi-a produs o deceptie crunta cand "s-a vandut" la Cotidianul si scria/vorbea exact ca si Nistorescu si SRS. Asa ca nu-l voi urmari.... Pt mine este inexistent ca om.
  • Astia de la Kiss sunt expirati rau de tot, pana si Buzdugan a renuntat la farsele astea jalnice de ceva timp. Orice s-ar spune de Buzdugan, Morar, ZU etc, Kiss se adreseaza celui mai "usor" public. Parerea mea, bine ca nici Zu nu sunt prea departe dar raman in limita penibilului.
  • gaita asta nu mai progreseaza deloc deloc... de la generalul store incoace a regresat chiar... iar daca incepe un nou proiect cu ideea "incercam sa fim o varianta la buzdugan", e un esec din start... lumea nu mai gusta tipul asta rasuflat de farse, a apus era buzdugan si jugaru... iar faza cu interviurile decupate mi se pare cel putin stupida, am vazut materialele lui gaita la antena 1...

Trimite un comentariu