Skip to main content

KANAL D CONFIRMĂ: Emisiunea CancanTV nu mai e în grilă

 

Publicitate

Kanal D a confirmat pentru Paginademedia.ro informaţia că emisiunea CancanTV nu se mai regăseşte în grilă. Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate că echipa CancanTV pleacă de la Kanal D, AICI.

INFORMAŢIE CONFIRMATĂ. Într-un răspuns trimis Paginademedia.ro, Haluk Kurcer, executive board member al S.C.Dogan Media International S.A. spune că "emisiunea de televiziune cu acest nume nu va mai fi prezentă în grila de toamnă a Kanal D, ca urmare a notificării primite de la proprietarul brandului Cancan TV."

Echipa CancanTV pleacă de la Kanal D pentru un proiect în grupul Pro, la Acasă TV.

Răspunsul Kanal D pentru Paginademedia.ro, în continuare:

Kanal D a inceput difuzarea emisiunii Cancan TV pe 31 august 2011. Din momentul implicarii echipei Kanal D, performanta emisiunii a crescut rapid, Cancan TV devenind, in numai sase luni, un program de televiziune foarte popular. Dupa un an de zile, era déjà un competitor foarte puternic pentru emisiunile concurente.

“Anuntam ca emisiunea de televiziune cu acest nume nu va mai fi prezenta in grila de toama a Kanal D, ca urmare a notificatii primite de la proprietarul brandului Cancan TV. Fiind un post de televiziune innovator Kanal D va crea si va produce emisiuni noi de care sa se bucure telespectatorii nostri. Am demonstrat ca suntem intotdeauna dinamici, proaspeti si dispusi sa facem fata la noi provocari si vom continua in acelasi la fel” declara dl.Haluk Kurcer, executive board member al S.C.Dogan Media International S.A."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • crina crina
    da ce se intampla cu kanal d?.....o da afara pe niculina,o da afara pe gabi cristea,pleaca cancanul.....vai de el kanal d..jalnici
  • Robert Robert
    Dimpotriva mi se pare o fata isteata si cu umor. Am urmarit-o la Nunta cu surprize!
  • Dandana Dandana
    Mie nu-mi vine sa cred ca se duc la Acasa, nu mi se pare ca emisiunea se muleaza pe post. Oricum in ultima vreme furau subiecte de la alte emisiuni...cât despre Artene, mi se pare un balos ofuscat ce si-ar dori sa pună mana pe toate patzachine ce vin in emisiune...de Mantea ce sa mai spun, cuvintele sunt de prisos...
  • eural eural
    daca peste 50 % din echipa cancan tv ramane la kanal d, kanal d poate face propia emisiune fara Artene, studioul cancan tv din romexpo este al kanal d o au pe andreea mantea..... zic ca poate face chiar o emisiune buna
    cat despre ce a scris ''craiul'' pot spune ca de cand a plecat de la national tv a pierdut multi fani, il vad la Drept la tinta si rad cu mana la burta cand il vad ca aplauda singur ca un bou, invita toti manelisti... multe minusuri
  • aidan aidan
    fac pariu ca pe acasatv emisiunea moare in cateva luni. a murit tot ce-a facut teo trandafir dupa ce a plecat de la protv. si teo o avea defecte, dar e desteapta si tot n-a reusit. a intrat in uitare si a facut audiente penibile pe unde a fost. asa se intampla si ca astia. cine avea obiceiul sa dea pe kanal D nu va cauta acasatv. va ramane acolo unde s-a obisnuit. cat despre mantea in afara de tate puse si buze siliconate nu-i nimic de capul ei! n-are umor, n-are replica, n-are scanteie! intr-o competitie corecta ar castiga doar reclame la costume de baie si lenjerie intima! n-am vazut o fata mai putin expresiva ca a mantei! are etern aceeiasi fata! parca nu-i trece nimic prin cap! decat sa se marite cu unul bogat!
  • Kius Kius
    Maestre Obae, democratule care esti ,
    Professore,

    poti sa nu ma mai inoportunezi cu mesajele in care ma imploroi sa iti dau laic? Nu iti dau laic pentru ca esti prea disperat sa apese cineva pe un buton.
  • craiul craiul
    Unica emisiune adevarata de la Kanal D este Drept la tinta si asta pentru ca este Madalin Ionescu, cel mai bun realizator tv din Romania. Madalin e unica carte de vizita a turcilor pe piata mass-media romaneasca. Aveti grija sa nu-l pierdeti!
  • Kius Kius
    Mooooa... deci dejectiunea Ca-ca tv va trece de pe canalul 87 pe canalul 93.
  • augustin augustin
    nu cred ca Mantea va pleca de la KANAL D, filmand in continuare la emisiunea aia cu nunta de sambata
    probabil in locul andreei va fi nicoleta luciu sau alte vede playboy dar marca pro
  • Bogdan Constantin Bogdan Constantin
    Afacere buna pentru Acasa! A furat o superemisiune de la turci. Lovitura mare... Urmaresc mereu Cancan, imi place Adi Artene, pentru ca e ironic, rau cu vedetele, imi place si Mantea. E foarte frumoasa. Bafta la amandoi la noul post!

Trimite un comentariu

sus