Skip to main content

Licitația Click!, suspendată

 

Publicitate

Executarea silită a Adevărul Holding a fost suspendată, la cererea Grafica Veneta, potrivit Violetei Pârvan, executorul judecătoresc care se ocupă de caz. Grafica Veneta, care s-a ocupat de cărțile Adevărul, i-a executat pe Dinu Patriciu și Adevărul Holding în contul unor bilete la ordin în valoare de un milion de euro.

Prin urmare și licitația pentru brandul Click!, care ar fi trebuit să se desfășoare luni, a fost suspendată.

Licitația ar fi trebuit să aibă loc pe 25 iulie, cu un preț de pornire de 878.100 de euro. Însă, chiar la începutul licitației, avocatul Grafica Veneta a cerut o amânare pentru data de 27 august.

ISTORIE. Marca Click! a mai fost scoasă la vânzare în luna iunie, de către un alt executor judecătoresc. Datoria de recuperat atunci era de 3,5 milioane de euro și venea în contul unor servicii de publicitate pe care Adevărul Holding nu le-a achitat către Odyssey Communication (agenție deținută tot de Dinu Patriciu).

La vremea respectivă, după o dispută la care au participat nume precum Ringier sauMediaPro, licitația a fost adjudecată pentru 2,6 milioane de euro de către avocataEmilia Ciucan, o apropiată a companiilor lui Dinu Patriciu. Filmul licitației, AICI.

Ulterior, licitația a fost anulată, pentru a le da celor două părți, Adevărul Holding și Odyssey un răgaz de a ajunge la o înțelegere.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • eu zic ca orlando nicoara e in spatele miscarii, ca el e singurul care viseaza la audiente cu cancaniade pe net. ce e amuzant e ca adrian sarbu inca nu se prinde, asa cum vad ca incep sa se prinda prin sua, ca din net nu se fac bani, ca e doar o gogoasa fortata datorata entuziasmului generat de tehnologie.
  • Patriciu asta nu se mai satura de supt bani.Nu l mai baga o data la puscarie sa scape tara de un neghiob ca el.Angajatii Adevarul nu si-au primit salariile din luna iunie.Eu nu mi-am primit salariul din luna iunie iar vaca aia de HR imi rade in nas la telefon...mormantul masii de neghioaba

Trimite un comentariu