Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă despre șmecheriile lui Becali și Copos

 

Publicitate

Adevărul scrie, în pragul nunții Elenei Băsescu, despre cine este cuscrul lui Traian Băsescu. Gheorghe Ionescu, tatăl lui Syda, ar fi făcut afaceri grație funcțiilor obținute pe filiera Traian Băsescu - Adriean Videanu.

Evenimentul zilei continuă cu subiectele despre Victor Ponta și Crin Antonescu. USL decontează criza politică, titrează publicația pe prima pagină, cu precizarea că cifrele sondajelor de opinie arată că PSD și PNL au coborât până la pragul de 50%.

Gazeta Sporturilor publică o fotografie cu vestiarul al echipei Ajaccio, care arată ca „pe vremea lui FC Argeș”.

Pro Sport publică un interviu cu Lucian Sânmârtean, jucător la Vaslui: De ce să vin la Steaua? Termină mereu sub noi, a declarat fotbalistul.

Și România liberă are un subiect din lumea sportului: Șmecheria care-i scapă de fisc pe patronii din fotbal. Atât Gigi Becali cât și George Copos nu sunt patroni oficiali ai echipelor lor. Astfel, ei își controlează echipele prin metoda împrumutului.

Click! iese pe prima pagină cu știrea zilei de ieri, plecarea lui Cristi Minculescu de la Iris, și reacția colegilor de trupă: „Cristi Minculescu și-a bătut joc de noi”.

Tabloidul Libertatea îi pune pe prima pagină pe Smiley și pe Laura Cosoi. Laura Cosoi, către Smiley, fostul iubit care o asaltează de câteva zile cu mesaje de dragoste: „Vrei să ne împăcăm? Ia-mă de nevastă”, titrează tabloidul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • minculescu, oooo, daaaa, maaaare cintaret, o sa ramana in istorie cu melodiile lui, cel mai mare hit fiind ala cu "118932, salveaza-l acuuuuum".

Trimite un comentariu