Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Lacrimile lui Quintus

 

Publicitate

Weekend Adevărul îl are pe prima pagină pe Mircea Ionescu - Quintus. Sub titlul Lacrimile lui Quintus, publicaţia prezintă amintirile avocatului care a fost anunţat de legionari că e condamnat la moarte.

România liberă dedică prima pagină guvernului Ponta. Guvernul de la televizor. Când mai munesc miniştri? se întreabă publicaţia. Ziarul face o trecere în revist a prezenţelor la emisiuni TV a miniştrilor.

Ziarul Puterea scrie despre exportul „problemelor” din Uniunea Europeană şi cum a ajuns România groapa Europei.

Naţional scrie despre proiectul de modernizare aprobat de fostul prim ministru, Mihai Răzvan Ungureanu. Ungureanu a dat undă verde pentru un tun imobiliar pe terenul Gării de Nord, titrează publicaţia

Evenimentul zilei îi are pe prima pagină de „Turnătorii din spatele lui Crin”. Aceştia ar fi, potrivit publicaţiei, Dan Voiculescu şi Sorin Roşca Stănescu.

Tabloidul Libertatea deschide cu o fotografie cu actriţa Sharon Stone, aflată în centrul vechi pentru filmări. „E sexy, dar şi foarte rea”, ar fi declarat colegii de platou ai actriţei.

Click! se concentrează pe nunta fiicei lui Traian Băsescu, Elena Băsescu. EBa, nuntă la cort şi meniu de 74 de euro, titrează tabloidul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus