Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Lacrimile lui Quintus

 

Publicitate

Weekend Adevărul îl are pe prima pagină pe Mircea Ionescu - Quintus. Sub titlul Lacrimile lui Quintus, publicația prezintă amintirile avocatului care a fost anunțat de legionari că e condamnat la moarte.

România liberă dedică prima pagină guvernului Ponta. Guvernul de la televizor. Când mai munesc miniștri? se întreabă publicația. Ziarul face o trecere în revist a prezențelor la emisiuni TV a miniștrilor.

Ziarul Puterea scrie despre exportul „problemelor” din Uniunea Europeană și cum a ajuns România groapa Europei.

Național scrie despre proiectul de modernizare aprobat de fostul prim ministru, Mihai Răzvan Ungureanu. Ungureanu a dat undă verde pentru un tun imobiliar pe terenul Gării de Nord, titrează publicația

Evenimentul zilei îi are pe prima pagină de „Turnătorii din spatele lui Crin”. Aceștia ar fi, potrivit publicației, Dan Voiculescu și Sorin Roșca Stănescu.

Tabloidul Libertatea deschide cu o fotografie cu actrița Sharon Stone, aflată în centrul vechi pentru filmări. „E sexy, dar și foarte rea”, ar fi declarat colegii de platou ai actriței.

Click! se concentrează pe nunta fiicei lui Traian Băsescu, Elena Băsescu. EBa, nuntă la cort și meniu de 74 de euro, titrează tabloidul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu