Skip to main content

Realitatea Media, trei departamente închise. Guşă: “au fost externalizate”

 

Publicitate

Trei departamente ale Realitatea Media (care operează postul de ştiri Realitatea TV), companie în insolvenţă, au fost închise de către administratorul judiciar al companiei. Este vorba de departamentul de resurse umane, de contabilitate şi de juridic.

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Guşă, preşedintele Comitetului Creditorilor, spune că a fost decizia administratorului judiciar să se externalizeze departamentele care “consumă, dar nu produc”.

Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro:

“A fost decizia administratorului judiciar de a externaliza, fără costuri, departamentele care consumă fără să producă. Aceste departamente nu erau productive, iar contractile cu terţii erau extrem de costisitoare.”

“Vom prelua aceste activităţi în interiorul Comitetului Creditorilor. De altfel, Comitetul Creditorilor îşi asumă să salveze compania.”

“Este o externalizare fără costuri”, a mai spus Cozmin Guşă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • o oarecare o oarecare
    Citesc si raman uimita, Doamne, sunteti niste sacali cu totii! Mizerii umane! Va intrebati de ce cred asta?!! Pentru ca toti cei care postati aici si in alte parti sunteti suparati de tot ceea ce vi se intampla, nu mai ganditi normal, v-ati omori si mama, numai sa va scrie careva ca aveti dreptate, sa va simtiti un pic mai bine. Pacat, mai devreme sau mai tarziu o sa va treziti in situatia celor criticati de voi! Am trecut prin ce treceti voi de mai multe ori dar nu mi-am judecat colegii si nici nu i-am categorisit in diferite animale. m-am pus in situatia lor si mi-am dat seama ca poate, sau mai mult ca sigur, as fi facut la fel. Daca azi nu poti sa ma ajuti, desi m-ai ajutat mereu pana acum, nu m-ai ajutat niciodata, ASA SUNTETI VOI, DRAGILOR! Va varsati amarul pe nevinovati, ganditi-va! Adevaratii vinovati dorm linistiti pe perna lor! Uneltele lor platesc, uneori prea scump! De ce, dupa toata nebunia aceasta postati fel si fel de comentarii? Daca ati stiut de mult mizeria din firma voastra,de ce nu ati avut curajul sa va revoltati public pana acum? Pentru ca va era bine, cumva? Refularile voastre sunt tardive, chiar si pt voi, dragilor! Oamenii de rand vad in comentariile voastre frustrari imense, sunteti marcati de reusitele altora si va bucurati daca acele persoane cad intr-o zi. Dragii mei, roata se invarte si s-a invartit mereu, asta e legea firii, azi esti sus, maine esti jos. Nu rade de altii cand esti sus, maine este randul tau! Viata este un carusel, dragilor!
  • scarbit scarbit
    Breaking news la Realitatea Tv! Sefii penibili de la Realitatea Tv au descoperit vinovatul pentru care angajatii nu isi primesc banii! El se cheama Bercea. Florin Bercea!
    In disperarea lor, ei dau vina pe un om care nu are habar ce s-a intamplat inaintea venirii lui la Realitatea Tv. Ce sa vezi? Bercea, pus administrator special la Realitatea Media s-a trezit ca trebuie sa plateasca inca 170 de oameni care,stupoare!?, nu mai figurau in acte ca angajati ai Realitatii!!!
    La salariile voastre colosale, pentru care doar frecati menta ar fi trebuit sa fiti in stare sa scoatei o explicatie mai plauzibila!
    Vinovatii pentru aceasta situatie jenanta sunt: Elan, Sorin Enache, Cristian Coman (care si-a luat talpasita in timp util de la Realitatea, stiind foarte bine ce va urma!), Carmen Ungureanu,Madalina Radulescu,Catalin Ilie! Aceasta gasca infecta a pus atatia oameni cinstiti intr-o situatie ingrozitoare! Cred ca e cazul ca pe ultima suta de metri sefii astia sa aiba o bruma de decenta si sa vina sa le explice angajatiilor cum s-au jucat cu soarta lor!
  • altul altul
    Petrisor poate Gusa sau Enache iti explica tie(si asa sa aflam si noi)de ce aprox 170 de oameni nu vor fi platiti luna asta.
    Asti chiar sunt nebuni din acesti oameni uni chiar au emisia in mana si pot face la fel de mult rau
  • mihai mihai
    Daca Antofi de la HR a facut ce i s-a spus dar a facut ilegalitati, sa suporte consecintele personal,a facut mult rau angajatilor.Sa se sesizeze organele competente, sa fie controlata si taxata!Nu a dat CM-urile angajatilor nici pana acum
  • menumorut menumorut
    Nutzu prietene! Te duce si pe tine un pic mintea ca TOTI absolut, imediat de sub conducere,au indeplinist niste; daca ai a te rafui cu cineva, rafuieste-te cu Elan, Enache si cine mai e la nivelul lor, pentru ca daca te cobori mai jos un grad, gen sefi de dep. si aia au facut ce le-au zis primii enumerati, e simplu! Iar alea de la HR au facut tot fix ce li s-a spus sa faca! Are logica ce-ti spun eu aici? Si chiar si asa, dupa cat ma duce pe mine capul,Elan si cine a mai hotarat asta, a avut ceva in cap sa faca cu noi, pentru ca altfel nu ne faceau contracte perfect valabile,in baza carora, mai devreme sau mai tarziu, il dai pe Fotino ala in judecata si iti recuperezi-mai tarziu ce-i drept-drepturile tale!E clar ca acum iti bagi unghia in gat ca ai semnat , pentru ca a iesit prost! Dar daca iesea bine....era bine! Pentru ca aia care au fost judiciari pana acum,rovigo,au vrut sa ne restructureze cu 300...si asa am ajuns pefirma asta alternativa.Nu-ti plateste facturile explicatia mea, dar nu te supara ca vacarul pe tot satul, ca lucrurile nu au stat chiar asa.Sau eu asa stiu cel putin!Iar cei ce se bucura ca au fost dati afara Enache si departamentele de suport se bucura aiurea in tramvai, pt ca asta nu arata ca nu au dumnezeu si nu respecta legea, lucru care se poate intampla cu orcare dintre voi (eu sunt pe alternativ...) Oamenii aia nu au mai fost lasati sa vina la munca,li s-au sigilat birourile si atat! Pai unul de are contract de munca are frate niste drepturi!!!E ia mai bucurat-va acum, luand in calcul ca 1.pe 15 nu are cine sa va faca salariile si 2. puteti sa patiti exact ca ei intr-o dimineata! Si acum ia mai tipati mai flacai, hei, hei!
  • Nutzu Nutzu
    Nu mai credeti tot ce spun elefanticile alea de la HR, Ela si ceilalti dati afara in frunte cu combinatorul-sef Catalin Ilie! Aproape toti astia in cardasie cu sefii de pe Editorial, au obligat si MINTIT lumea sa treaca pe AMS, motivand ca "trebuie sa ne descurcam cu insolventa". Acesta e si motivul principal pentru care dl Florin Bercea le-a sigilat birourile si i-a dat afara, pe langa capusarea companiei. Toata aceasta gasca de smecheri condusa de Enache trebuie sa dispara, nu-i mai credeti binefacatorii vostri ca nu sunt. L-au furat pe Vantu de l-au rupt, s-au pus stapani intre ei aici si cred ca le va merge in continuare. Daca vrea ordine, Gusa trebuie sa-i dea afara pe toti. Daca ne-au pus sa semnam cu Alternative Media Solutions si nu ne-am luat decat juma de salariu, de ce nu vin acum la noi Raduleasca, HR-ul si restul sa ne explice intarzierile?
  • un angajat un angajat
    Pana o plangeti voi pe ela, antofi sau cine mai e pe acolo, va pot anunta, OFICIAL, ca sclavii care au demisionat de pe Realitatea Media (la presiunile fufelor de la Resurse Umane si la insistentele sefuletilor cu buzunarele pline!) si au fost angajati pe firma ALTERNATIVE MEDIA SOLUTIONS, firma unui domn Mihai Fotino, NU VOR MAI FI PLATITI ! Domnul Bercea declara ca intre aceasta firma si Realitatea Media nu exista niciun contract, prin care, legal, el ar putea sa va plateasca! Asadar, pe data de 15 august daca NU sunteti angajati pe Realitatea Media nu mai faceti efortul sa verificati cardurile dar va puteti lua la palme sefii....:)
  • altul altul
    @menumorut mare dreptate ai. Nu va mai bucurati fratilor ca pleaca ELA altcineva din vechea garda(ma refer la cei care au tras la greu) ca poate acum va bucurati dar mai tarziu veti plange.
  • menumorut menumorut
    Pentru Cozmin, Mihai, Oana sau altii care gandesc la fel ca voi dar nu se exprima public in scris; macar o secunda luati in calcul ca miercuri 15 august, nu o sa va luati banii pentru ca financiarul si hr-ul nu mai au unde si cu ce sa munceasca??? Voi care va bucurati ca o da nu stiu cine afara pe Ela sau pe Mihaela, va ganditi ca sunt niste zale ale unui lant care va aduc alaturi de toti ceilalti care lucreaza acolo, banii pe card???Ia stati voi un pic stramb, judecati drept si poate facem si noi ceva pentru ei, pentru ca si ei stau la dispozitia noastra!
  • florin florin
    bai vietate, tu esti angajat la realitatea? cum te numesti?
  • aidan aidan
    macar sa fie cum zice @vantu. pana la urma pentru majoritatea angajatilor, care vomita pe interesele politice ale patronilor lor, important e sa munceasca si sa primeasca bani pentru munca depusa! cat de umiliti ar fi corifeii politici daca ar auzi ce spun oamenii acasa depre ei! tinand cont ca in romania actuala ca om de mass media nu poti gasi un loc de munca ne murdarit de politica tot ce ne putem dori e ca politicul sa nu faca sa ne dispara locurile de munca! eu recunosc fara sa clipesc! la serviciu nu ma intereseaza politica dar politica mi-a subminat la greu, mie personal, locul de munca! prin urmare, daca ar fi o fiinta i-as lua gatul politicii dar e doar o notiune manevrata de oameni si nu am cum sa ma infig in atat de multe gaturi! sper ca Realitatea sa supravietuiasca intereselor de partid si ca oamenii ei neinregimentati politic cu copii, batrani si boli de ingrijit sa aiba acel salariu lunar pentru care muncesc cu varf si indesat!
  • kiki kiki
    Pai si cat are mai nea Vantu avionul asta cu motor daca esti asa informat, ca ne-ai facut curiosi acum!
  • Vantu Vantu
    E o bataie de joc ce se intampla acolo, Enache lupta pe un front, Bercea mondialu' lupta pe altu, unu vine cu politia, altu nu apare la serviciu cand vine politia, parca privim un serial gen two and a half man. Adevarul nu vrea sa-l spuna nimeni, ca Gusa care reprezinta GMG Box, care a fost tot a lu Vantu si ca GMG Box-ul facea bartere cu Realitatea ca sa mai spele putin cateva finante, ca de', toti au cate-o masina de spalat bani. V-as putea spune mai multe, dar acum astept.

    Al vostru trecut/prezent patron, nenea Vantu.
  • Bond Bond
    Imi pare rau ce se intampla la Realitatea, spre sa se faca lumina.
  • Vantu Vantu
    Mihaela nu are mare treaba in povestea asta, ca-i o victima colaterala. Ea ca persona e avion cu motor, oricum are salariu cam mare pentru ce face acolo.

Trimite un comentariu

sus