Skip to main content

14 Septembrie. Politicienii care fac scandal la TV

 

Publicitate

SCANDALUL DIN STUDIO. A devenit un obicei în ultimii ani ca invitatul, după contre serioase cu moderatorul emisiunii sau cu alt oaspete din platou, să se ridice de la masă, să scoată microfonul de la cămaşă şi să plece.
Ultima păţanie a avut loc în studioul România TV, în timpul emisiunii Ştirile Serii, a cărei gazdă este Laura Chiriac, scrie Adevărul. Actorii principali erau jurnalista Andreea Pora şi Valeriu Pricină, vicepreşedinte al Sindicatului Militarilor în Rezervă. După o contră serioasă cu Andreea Pora, Pricină s-a ridicat şi a părăsit studioul, enervat de un „Bla-bla-bla“ rostit de jurnalistă.

Astfel de exemple putem găsi, din abundenţă, la toate televiziunile de ştiri. Cristian Boureanu, vicepreşedinde PDL, a părăsit în luna iulie emisiunea Exces de putere de la Antena 3, pe motiv că nu-i funcţionează lavaliera, nefiind, astfel, lăsat să-şi spună punctul de vedere.

Ne amintim, desigur, de ieşirea teatrală a lui Gigi Becali de la Realitatea TV din 2008, când a fost supărat de Andreea Creţulescu. Se discuta despre pensii, iar jurnalista i-a spus patronului Stelei că „h-abar nu are“.

Iulian Comănescu, analist media,: „Acest gen de emisiune s-a răspândit prin 2008, când legea electorală a admis spoturi politice, dar şi emisiuni şi dezbateri pe bani. Nu e clar nici azi ce şi cât au vândut televiziunile în acest sistem, dar principial asta a însemnat că grila poate fi desfăcută în bucăţi şi vândută la partide. Sigur că de aici politicienii au putut căpăta un ascendent moral, dar în plus s-a impus şi practica de a primi în studio invitaţii desemnaţi de partide şi nu persoane propriu-zise, dorite de televiziune”.
Ieşirile glorioase din studio, ultima modă la posturile de ştiri


PREZENTATOARE PENTRU O ZI LA CA-N FILME. Irina Margareta Nistor este prezentatoarea primei ediţii din noul sezon al emisiunii Ca-n filme, ce debutează duminică, 16 septembrie, de la ora 20.20, scrie Evenimentul zilei.
Din luna septembrie, emisiunea de cultură cinematografică de la Digi 24 va avea nu un prezentator, ci câte o personalitate pentru fiecare ediţie.
Irina Margareta Nistor, în echipa Digi24 


CLIENT NOU. Agenţia de media Starcom MediaVest, parte a grupului Leo Burnett România, a câştigat contul Pambac Bacău, în urma unei licitaţii desfăşurate în luna iunie, scrie Forbes România.
Starcom MediaVest va oferi întreaga gamă de servicii specifice media, precum dezvoltarea şi implementarea strategiei de comunicare offline şi online, media planning şi media buying.
Starcom MediaVest a câştigat bugetul de media Pambac


CELE MAI PUTERNICE BRANDURI. Borsec, Gerovital, Dorna, Poiana, LaDorna şi Plafar se numără printre cele mai puternice branduri româneşti, arată studiul BrandRo, realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz, potrivit Wall-Street.ro.
Top 10 cele mai puternice branduri romanesti


CEI MAI MARI INVESTITORI. Companiile din domeniul medical, operatorii telecom şi producătorii de dulciuri au fost cei mai mari investitori în publicitate în primul semestru din acest an, conform Wall-Street.ro, care citează date oferite de Initiative.

Bugetele de media ale jucătorilor din industria de produse şi servicii medicale au fost de 538,7 milioane de euro anul trecut, mai mult cu aproximativ o treime comparativ cu 2011. Domeniul medical a fost printre cele mai dinamice în ultimii ani, atât datorită vânzărilor de medicamente în creştere, dar mai ales datorită extinderii clinicilor private de sănătate.
Topul celor mai mari advertiseri: domeniul medical si telecomul domina clasamentul


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    mult inferior???? inseamna ca pora le este foarte superioara, nu? de remarcat si substantivul "geoale"...
  • mariana mariana
    Andreea Pora este o ziarista foarte buna iar acesti imbecili precum asta din poza si ghise trebuie "sfarimati" pentru ca sunt mult inferor acestei ziariste. Bravo Andreea Pora da-le la geoale pina pleaca toate lichelele din studio, bine ar fi si din politica.
  • anonima anonima
    de acord cu tine!
  • dady dady
    Valeriu Pricină a devenit si el o PITIPOANCA DE STIRI ... MGM(militari generosi si muncitori) Romania sfatuieste PITIPOANCA Pricina(PP) sa-si faca un lifting facial si sa-si puna ceva botox in buzisoare pentru a avea o credibilitate mai mare!!!!!!!!!!!! sic!!!
    PS. - eventual si o mica lipo la burtica ... cine stie?!
  • Catalin Catalin
    Dar Antena 3 si Romania tv nu sunt posturi de stiri sunt posturi de divertisment de cea mai proasta calitate. Singurele posturi de stiri sunt Realitatea tv si Digi 24, restul balci gratuit cu pitipoance si pitiponci imbracati elegant. Antena 3 este un balci de ti-e jena sa pronunti numele acestui post. Romania tv, saracii dupa ce ca sunt prosti de dau in gropi si manelisti mai sunt si HOTI CARE EMIT CU APARATURA SI STAU CU CURURILE PE SCAUNELE REALITATII TV, HOTILOR DATI INAPOI CE-AT FURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  • david david
    Kanal D a inregistrat gagatv.ro pe 13.08.2012

    Domain Holder
    Gherman Ioana
    S.c. Dogan Media International S.a.
    Bulevardul Marasti Nr.65-67 Romexpo Intrarea Dumitru ,pavilion T
    Sector 2
    Bucuresti, 011465, RO
    Phone: +40.7********
    Email: [email protected]
  • kiko kiko
    eu nu prea inteleg cum a putut pora sa pronunte BLA-BLA-BLA cind ea nu are dinti in gura...

Trimite un comentariu

sus