Skip to main content

17 Septembrie. Jurnalul Național, executat silit de Varujan Vosganian. Priveghi la TVR Cultural

 

Publicitate

VARUJAN VOSGANIAN EXECUTĂ SILIT JURNALUL. Judecatoria sectorului 3 a admis vineri cererea senatorului PNL Varujan Vosganian de executare silită a trustului Intact, aflat în proprietatea familiei lui Dan Voiculescu, scrie HotNews.

Varujan Vosganian i-a dat în judecată, pentru calomnie, pe Marius Tuca, Liviu Turcu și editura Intact, după ce Jurnalul Național a publicat un articol, în urmă cu șase ani, în care se afirma că acesta ar fi colaborat cu securitatea. În urma acestui articol, Vosganian a renunțat la nominalizarea pentru o funcție de comisar european.

Senatorul PNL a cerut magistraților să admită executarea silită pentru toate conturile bancare, bunuri mobiliare sau imobiliare ale trustului de presă, pentru suma de 40.000 de euro.De asemenea, se cere și poprire pe conturile personale și salariile directorului Jurnalul Național, Marius Tucă, si a veniturilor colaboratorul trustului, Liviu Turcu.
Justiția admite cererea lui Varujan Vosganian de executare silită a trustului Intact, dupa ce Jurnalul National a publicat, in 2006, un articol care il acuza ca a colaborat cu securitatea


PRIVEGHI PENTRU TVR CULTURAL. Zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori sâmbătă, între orele 22.00 - 24.00, lângă sediul Societăţii Române de Televiziune (SRTv) din Bucureşti, la "priveghiul" TVR Cultural, care şi-a suspendat emisia sâmbătă, de la ora 23.59, scrie Mediafax.
"Priveghiul" a atras persoane, în mare parte angajaţi ai Televiziunii Române, dar şi telespectatori ai TVR Cultural, printre care şi scriitorul Dan Mircea Cipariu.
Priveghiul TVR Cultural: Zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori lângă sediul TVR


SE LANSEAZĂ DIGI 24 CONSTANȚA. Digi 24, televiziunea de știri a companiei de cablu RCS & RDS, va lansa luni postul regional din Constanţa, scrie Adevărul.
Emisia va începe pe 17 septembrie la ora 19.00. Astfel, grupul inaugurează a patra staţie locală, după cele din Iaşi, Timişoara şi Oradea. Printre jurnaliştii noii televiziuni se numără Anca Zeca, Otilia Răduță, Alexandru Moraru, Marian Cioacă și Tudorel Ene.
RCS & RDS lansează o nouă staţie regională – Digi 24 Constanţa


SCANDAL CU POZE TOPLESS. Familia regală britanică a dat în judecată, vineri, publicaţia Closer pe care o acuză de încălcarea "grotescă" a vieţii private, după ce revista franceză a publicat o serie de fotografii în care prinţesa Catherine, soţia prinţului William, apare fără sutien, potrivit Adevărul.

Și ziarul Irish Daily Star a intrat în acest scandal prin difuzarea pozelor în care apărea cuplu britanic. Proprietarul media Richard Desmond, a cărui companie deține parțial cotidianul irlandez Irish Daily Star, a anunțat că este foarte nemulțumit de decizia de a publica fotografiile și a demarat închiderea publicației, scrie HotNews.
Casa regală britanică a dat în judecată revista care a publicat fotografiile cu ducesa Kate topless


CEA MAI PUTERNICĂ. Una dintre cele mai puternice femei din lume nu este nici directorul executiv al unei mari corporaţii, nici şef de stat, ci o reputată jurnalistă, scrie Capital.
Este vorba de Jill Abramson, editor executiv la New York Times, care a fost numită recent a cincea cea mai puternică femeie din lume de revista Forbes. Ea ocupă locul 64 pe lista celor mai puternici oameni din lume, întocmită tot de Forbes.
Care este cea mai puternică femeie din industria media


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • TVR Cultural putea fi ceva mai interactiv chiar daca era un post de cultura. Lasati, mai bine ca s-a desfiintat, daca romanii sunt chiar atat de ahtiati dupa cultura se gandeste un mogul sa-si faca o televiziune pe acest profil

Trimite un comentariu