Skip to main content

26 Septembrie. Oltchimul lui Dan Diaconescu, cel mai mediatizat subiect

 

Publicitate

CEL MAI MEDIATIZAT. Privatizarea Oltchimului a fost subiectul principal al publicațiilor centrale şi locale în perioada 1 august 2012 – 24 septembrie 2012, scrie Adevărul.
Bursa a publicat 78 de articole, urmată la o distanță mică de Ziarul Financiar cu 77 de articole. Curentul este pe locul trei în topul mediaTRUST, cu 31 de articole.
Privatizarea Oltchim, pe toate tarabele. Cel mai mediatizat eveniment din presa scrisă


NIVEL RECORD. Acțiunile Google au atins un nou maxim record luni pe bursa de la New York, de aproape 750 de dolari, datorită optimismului investitorilor privind perspectivele de creștere ale veniturilor generate de companie din publicitatea pe internet, potrivit Wall-Street.ro.
Cotația bursieră a companiei a avansat cu 16% în acest an și este la cel mai ridicat nivel de la listare din august 2004.
Record pentru acțiunile Google: costa aproape 750 de dolari


ACHIZIȚIE ÎN ONLINE. InternetCorp, publisherul Wall-Street.ro, a achiziționat de la Adulmec SRL proiectul Urbo.ro ce include peste 100.000 de locații de companii și atrage circa 400.000 de vizitatori unici în fiecare lună.
Pe lângă inserarea de publicitate și de anunțuri premium, Internet Corp va investi în adăugarea de informații despre concerte/evenimente sau festivaluri. De asemenea, compania va investi în marketing atat pentru versiunea Web a site-ului, cât și cea pentru iOS și Android.
Tranzactie în online: InternetCorp achizitioneaza Urbo.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu