Skip to main content

Cancan şi Click!, penalizare de 20.000 de euro fiecare pentru o fotografie şocantă

 

Publicitate

AMENDĂ PENTRU IRESPONSABILITATE. Tabloidele Cancan şi Click! au fost date în judecată de văduva unui militar pentru difuzarea unor imagini cu soţul decedat al acesteia, aşa cum a fost descoperit într-o pădure de lângă Tg Lăpuş, potrivit Ora de Cluj.

Aceasta ar trebui să primească, de la fiecare tabloid, câte 20.000 de euro, plus cheltuielile de judecată, potrivit sentinţei judecătoriei Cluj.

“Mă aflam la Cluj, pentru rezolvarea unor probleme legate de formalităţile de înmormântare, când am fost sunată de un cunoscut. Am laut ziarul şi am văzut materialul. A fost îngrozitor, un şoc. În comunităţile mici, unde toată lumea se cunoaşte, astfel de mediatizări au un efect devastator”, a spus reclamanta în faţa instanţei de judecată.

Flaviu Petru Păcurariu (31 de ani) fusese dat dispărut de câteva zile, după ce plecase de acasă din Gherla, în direcţia unităţii militare din Dej, unde lucra pe bază de contract. Militarul a fost descoperit spânzurat de un copac într-o pădure, în data de 31 martie 2011.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • meteor meteor
    Din cate citesc, deocamdata , abia a inceput actiunea in instanta.
    M-as bucura sa "arda" la bani cele doua tabloide...dar la noi dureaza pana rezolva ceva justitia.

Trimite un comentariu

sus