Skip to main content

Cancan TV, în curând, la Acasă TV

 

Publicitate

Postul Acasă TV va difuza, în curând, Cancan TV de luni până joi de la ora 22.00. Show-ul va avea două ore şi va fi transmis dintr-un studiou special din Studiourile Media Pro. Din informaţiile paginademedia.ro, Adrian Artene va rămâne prezentatorul show-ului, însă nu se ştie sigur care va fi soarta Andreei Mantea.

Poveştirile de noapte, prezentate de Cabral şi de Mircea Solcanu, vor ocupa acelaşi tronson orar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Informaţia despre trecerea Cancan TV în grupul Pro a fost prezentată, în exclusivitate, de paginademedia.ro încă de la jumătatea lunii august. Detalii, AICI.

CancanTV, trei televiziuni într-un an

Emisiunea tabloid CancanTV este de un an an şi jumătate pe piaţa media, timp în care a trecut, deja, prin două televiziuni. Cu Adrian Artene prezentator, CancanTV a debutat în primăvara anului trecut la B1 (pe tronsonul de după amiază), după ce postul a fost preluat de Sorin Oancea.

După câteva luni în care ratingul postului era în jurul valorii de 50.000 de telespectatori pe minut (aproximativ 0,4 rating), CancanTV şi B1 s-au despărţit. De la sfârşitul lunii august, emisiunea s-a mutat la Kanal D. Tronsonul orar a fost schimbat: seara târziu, la concurenţă cu Un show păcătos, de pe Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Willy Willy
    Interesanta mutarea la Media Pro.
  • Laurentiu Laurentiu
    Nu mai bine disparea de tot? Intreb si eu, nu de alta, insa e una dintre cele mai execrabile emisiuni, de altfel, ca si Happy Hour, Acces Direct sau Drept la Tinta (sau Direct la Tinta?).
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ar fi bine, totusi, sa nu exagereze prea mult la subiecte si invitati cu pseudovedetele MediaPro...

Trimite un comentariu

sus