Skip to main content

Cancan TV, în curând, la Acasă TV

 

Publicitate

Postul Acasă TV va difuza, în curând, Cancan TV de luni până joi de la ora 22.00. Show-ul va avea două ore și va fi transmis dintr-un studiou special din Studiourile Media Pro. Din informațiile paginademedia.ro, Adrian Artene va rămâne prezentatorul show-ului, însă nu se știe sigur care va fi soarta Andreei Mantea.

Poveștirile de noapte, prezentate de Cabral și de Mircea Solcanu, vor ocupa același tronson orar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Informația despre trecerea Cancan TV în grupul Pro a fost prezentată, în exclusivitate, de paginademedia.ro încă de la jumătatea lunii august. Detalii, AICI.

CancanTV, trei televiziuni într-un an

Emisiunea tabloid CancanTV este de un an an și jumătate pe piața media, timp în care a trecut, deja, prin două televiziuni. Cu Adrian Artene prezentator, CancanTV a debutat în primăvara anului trecut la B1 (pe tronsonul de după amiază), după ce postul a fost preluat de Sorin Oancea.

După câteva luni în care ratingul postului era în jurul valorii de 50.000 de telespectatori pe minut (aproximativ 0,4 rating), CancanTV și B1 s-au despărțit. De la sfârșitul lunii august, emisiunea s-a mutat la Kanal D. Tronsonul orar a fost schimbat: seara târziu, la concurență cu Un show păcătos, de pe Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu