Skip to main content

CNA discută, mâine, licențele Digi World și Digi Life

 

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului va analiza, în ședința de mâine, modificarea licențelor Digi Info și Analaog TV în posturile Digi Life și Digi World, despre care paginademedia.ro a scris în urmă cu o săptămână, AICI.

Reprezentanții RCS&RDS au confirmat lansarea celor două posturi „cu profil generalist (biodiversitate, stiinta si tehnologie, istorie, travel) și lifestyle”. Cele două posturi vor avea „producții cumpărate de la marile case de producție și distribuție din Europa și din Statele Unite”, au declarat reprezentanții RCS&RDS pentru paginademedia.ro.

Potrivit grilelor de programe, obținute de paginademedia.ro, Digi Life va avea programe de sport și fitness, nutriție, sănătate, medicină modernă și alternativă, alimente și băuturi, călătorie, bricolaj, relaxare și hobby.

Digi World va avea documentare despre fauna și flora Terrei, geografie și călătorie, știința și tehnologie, arta și istorie, IT și Gadgeturi, Omul, un univers.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA ,pe langa faptul ca ofera licente de emisie, amenzi pentru obscenitati si pentru inechilibru al spatiului politic,ar fi necesar ,daca prin specialistii platiti de noi toti prin bugetul public,s-ar apleca si asupra calitatii tehnico -artistice, al produsului livrat populatiei prin intermediul acestor canale.Spatiul de emisie trebuie oferit numai celor care sunt capabil si au competentele necesare ( tehnico - artistice) sa se adreseze publicului .

Trimite un comentariu