Skip to main content

Florian Ghimpu, vocea românească a lui Fulger McQueen, la Copiii spun lucruri trăsnite

 

Publicitate

Copiii spun lucruri trăsnite revine la Prima TV, din 2 octombrie. Prezentatorul emisiunii este actorul Florian Ghimpu, cel care a dublat, în limba română, vocea personajului Fulger McQueen, din filmul de animație .

"Care este treaba unui preşedinte?”, “De ce îmbătrânesc oamenii?”, “Ce a fost mai întâi, oul sau dinozaurul?”, “Ce este Facebook-ul?” sau “Ce s-a întâmplat cu Michael Jackson?” sunt câteva dintre întrebările la care vor răspunde copiii.

Florian Ghimpu: "Copiii au o logică imbatabilă. Sunt convinşi că au întotdeauna dreptate. O replică te lasă... fară replică.”

În ajutorul celor mici vor veni şi invitaţi speciali din rândul artiştilor, sportivilor sau chiar politicieni, care vor fi supuşi tirului de întrebări ale copiilor.

Florian Ghimpu este actor, iar printre proiectele la care a luat parte se numără producţia Pixar/Disney Mașini, pentru care a dublat vocea lui Fulger McQueen în limba română. El a jucat în Detonatorul (2006, alături de Wesley Snipes şi Silvia Colloca).

 

Emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite a fost lansată la Prima TV în anul 2001 și a fost prezentată de Virgil Ianțu. Difuzarea a fost întreruptă în 2005, pentru a fi reluată în anul 2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu