Skip to main content

FOTBALUL REGE. Pariu cu viața și Suleyman, nicio șansă în fața derby-ului Steaua - Rapid

 

Publicitate

Concurență puternică aseară, pe TV. Fotbalul a ieșit câștigător în meciul dintre Suleyman Magnificul (Kanal D), Pariu cu viața (Pro TV) și partida Steaua – Rapid (transmisă de Antena 1).

Derby-ul de pe Național Arena, câștigat în prelungiri de Steaua, cu 1 - 0, a ținut în fața televizoarelor aproape 2,1 milioane de telespectatori în fiecare minut. Dintre aceștia, 1,36 milioane erau din mediul urban.

SULEYMAN vs. PARIU CU VIAȚA. Dacă meciul era detașat pe prima poziție, lupta s-a dat între locurile doi și trei. Pe locul doi, pe intervalul meciului, a fost serialul Suleyman Magnificul, de pe Kanal D, cu 1,2 milioane de telespectatori pe minut, dintre care 630.000 din orașe.

Pariu cu viața, de pe Pro TV, a fost pe locul trei. Aproape 100.000 de telespectatori au fost între Kanal D și Pro TV la nivel național. La orașe, diferența a fost mai mică: Pro TV a avut cu 15.000 de telespectatori pe minut mai puțini decât Kanal D.

Lunea trecută nu a fost meci pe TV, iar lupta s-a dat între Pariu cu viața (Pro TV) și Suleyman Magnificul. La nivel național, Pro TV a fost pe prima poziție, în timp ce Suleyman (Kanal D) a câștigat la nivel urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Audiența posturilor TV luni, 24 septembrie, pe intervalul partidei Steaua – Rapid, în mediul URBAN:

1. Antena 1: 1.358.000 de telespectatori pe minut (12,9 rating)
2. Kanal D: 629.000 (6)
3. Pro TV: 614.000 (5,8)
4. Antena 3: 386.000 (3,7)
5. Prima TV: 237.000 (2,3)

Audiența posturilor TV luni, 24 septembrie, pe intervalul partidei Steaua – Rapid, la nivel NAȚIONAL:

1. Antena 1: 2.077.000 de telespectatori pe minut
2. Kanal D: 1.235.000
3. Pro TV: 1.141.000
4. Prima TV: 571.000
5. Antena 3: 548.000

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • cum naiba obtine A1 audiente asa mari, cand cei abonati de la Digi nici in ziua de azi nu prin programul asta si sunt cateva milioane ?
 • @victor-> tot ce ai spus se aplica la TOT ceea ce inseamna KKnal D.
  Si "Pretul corect" e spre exemplu un format bun , dar adusesera astia iar emisiunea si il pusesera pe Cernat cel dolofan sa prezinte si mai si tabloidizasera emisiunea Cernat vorbind mai mult decat era nevoie cu "vocea" din off la care se referea drept "madam".
  A fost asa de prost "pusa in scena"incat multi nici macar nu isi mai aduc aminte ca a existat.
  Acum la "roata" l-au adus pe L.A Varciu si au pus o pipita sa "frece" literele ca de intor nu mai e vorba pt ca ne-am modernizat(sanchi). TABLOID TOTAL.
  Din pacate din cauza acestei lipse de credibilitate si exces de tabloidizare sufera si showuri mai mult decat bune precum"Vrei sa fi miliardar?" pt ca cel putin eu unu sincer nu am putut sa ma uit mai mult de 2 saptamani si la concursul asta si trecandu-mi prin cap toata putrefactia postului, nu am putut sa nu imi pun intrebarea daca si ala mai e pe bune.
  Sa nu uitam cum erau aceste formate realizate de catre PROTV respectiv PRIMA. Nici nu sufera comparatie !
  Nota: scuze de postarea lunga dar cand te pornesti sa vorbesti despre kknald...
 • Kanal D nu se poate numi televiziune. Ce programe de mare anvergura ofera ? Seriale turcesti de 2 lei. Sa nu ziceti ca Suleyman e o superproductie ca asa se poate spune si despre serrialele marca PRO ca sunt megaproductii. Roata norocului un format excelent distrus de un tigan, reality showuri regizate ? sa fim seriosi. E normal sa castige un meci.
 • Era si normal ca Antena 1 sa inregistreze astfel de audiente. Eu nu inteleg cum de romanii se uita la kanal D, un OTV mai cizelat si mai spalat.
 • sa vedem cine castiga in seara asta,ca si azi e concurenta mare:vocea romaniei(pro tv),Spion din greşeala cu Jackie Chan(antena1) si Suleyman Magnificul (kanal d)
 • Uite cum dispar tot felul de mituri. Asta e inca unul: Pro TV, indiferent ce difuzeaza, e pe primul loc.
  Nu mai e de o vreme buna asa. Il depaseste Antena 3, Kanal D, Antena 1, si o fac destul de des.
  Si uite asa se va mai termina si cu bataia de joc cu programarea unui film de 1.000 de ori pe principiul ca romanul e prost si se uita la orice da Pro TV-ul !

Trimite un comentariu