Skip to main content

Gabriel Bugnar, director general la Realitatea TV

 

Publicitate

Producătorul Gabriel Bugnar a fost numit director general la Realitatea TV. Anunțul a fost făcut astăzi de către administratorul special, Florin Bercea.

Contacta de paginademedia.ro, Gabriel Bugnar a declarat că principala sa atribuție, în acest moment este să liniștească apele la televiziunea de știri. „Încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alții să facă niște plăți”, a explicat el.

Cât privește cei 174 de angajați trecuți pe o firmă nouă și care au rămas cu salariile neplătite, Bugnar a spus că își dorește să-i păstreze pe cei cu „meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroși și vitali pentru televiziune”. 

Mesajul lui Florin Bercea, în continuare: 

În urma analizei activității Realitatea TV, având în vedere dorința de maximizare și eficientizare a activității Realitatea TV, ținând cont de perspectivele de dezvoltare ale postului, am decis numirea domnului Bugnar   Gabriel în funcția de director general al Realitatea TV, începând cu 3 septembrie.

 

Gabriel Bugnar este unul dintre producătorii de știri cu vechime la Realitatea TV (lucrează din 2004), iar anterior a lucrat la Prima TV, Pro TV și TVR.

Mura Frînculescu a fost numită recent director executiv la Realitatea Media.

Iulia Bunea: Care sunt atribuțiile dumneavoastră în noua funcție?

Gabriel Bugnar: Deocamdată încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alții să facă niște plăți.

Iulia Bunea: Cum veți încerca să rezolvați problema celor 174?

Gabriel Bugnar: Eu aș vrea să rămână toți oamenii extrem de utili și vitali pentru televiziune, și aici mă refer la oameni din regia de emisie, la profesioniști, oameni care au meserii extrem de specializate. Interesul meu este față de oamenii cu meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroși și vitali pentru televiziune. După care, tot ce se poate salva dintre cei 174 redevin angajați la Realitatea TV. Mai departe, mai devreme sau mai târziu voi fi nevoit să mă ocup de un plan de restructurare pentru că cei 630 de oameni care sunt acum pe listele de plată nu au cum să mai rămână tot 630 și televiziunea să scape de datorii. Nicio altă televiziune din România nu are atâția angajați.  Nu pot să dau o cifră până nu văd economic cum stau lucrurile pentru că nu am detalii, dar 630 nu au cum să mai rămână.

Pe de altă parte, pentru că noi suntem în insolvență, suntem obligați față de administratorul judiciar și față de creditori să prezentăm un plan de restructurare de care să ne și ținem. Adică puțin câte puțin să începem să coborâm de pe panta asta a datoriilor și a ineficienței.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Vorba cintecului .... MA-TA ARE CRATIMA ... muncesc bine mersi la realitatea, imi fac treaba, dar n-am fost, nu sunt si nu voi fii un linge blide si un pupincurist asa cum esti tu si multi de pe aici!

  Sa-l pupi pe tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Cred ca e vorba sefului... Nu mor caii cànd vor càinii..... sau vorba proverbului Nu mor caii cànd latrà càinii. ;) Cu tot respectul pentru càini. unfostactual e un frustrat ;) Imi pare tare ràu pentru el. Ar trebui sà se ingrijeascà. Cum poti lucra astfel?! Pana la pensie mai are destul!
 • @dady,unfostsiactual
  Pài nu v-au luat inapoi la Realitatea? Sau voi sinteti cei cu gura mare ràmasi pe dinafarà?
 • impreuna cu alti doi colegi am fost la ITM si ne-am interesat de contractele noastre cu AMS serele. Le-am spus ca suntem de le Realitatea si ca avem o situatie deosebitde grava in familiile noastre,bla bla bla
  In aproximativ 20 de minute ne-au spus ca AMS serele nu a inregistrat contractele si ca putem sa-i dam in judecata. Am facut si cererea aceea oficiala si ne-au promis ca primim raspunsul in 10 -15 zile.
  Ne-au mai spus sa ne adunam toti si daca se poate sa avem acelasi executor judecatoresc si acelasi avocat.
  In rest spor la treaba ca "e multe de facut!"
 • @kiko, dady... in turà deja?! ;) Và doresc sà faceti echipà si sà nu mai aruncati cu noroi unul in altul. Nu e mereu comunicarea care lipseste ci... buna credintà. Respect si ciocul mai mic. Imi place kiko,dady! Si nu mai schimbati macazul ori de càte ori se schimbà sefu'. Bleahhhh.....
 • Eu am convingerea ca sunt multi care vorbesc prostii pe aici.Vreti ori ba,Gabi este acolo si ar fi bine sa fie sprijinit ca altfel se perpetueaza incertitudini la nesfarsit.Lasati gargara cu sare si treceti la analiza profunda ca sa iasa ceva....
 • Se mira lumea ca Realitatea TV are 630 angajati cand pe la munca vin maxim 200. E simplu, multi sunt fictivi, banii lor se duc in buzunarele unor fosti sefi. Altii sunt cu numele, bagati pe gat cu aprobarea lui Sorin Enache. Cu astia toti ar trebui sa se inceapa restructurarea.
 • dady, prin tot ce ai scris si scrii in continuare nu-mi dovedesti decat ca esti un coleg din tiparul celor de care speram sa fi scapat anul trecut la ruptura si din pacate nu s-a intamplat asa. Pe de alta parte, IQ-ul tau nu te recomanda deloc, tinand cont de cat de vehement iti sustii anumite teorii gresite. Ti-au explicat foarte multe persoane ce se intampla cu niste contracte la ITM in prezent, tu nu si nu... La fel si in legatura cu raportarile la Reg. Comertului care inca o data subliniez, se fac anual! Se pare ca pilele tale sunt doar de unghii in ambele cazuri si le poti folosi doar la manichiura. Pe de alta parte ar trebui sa citesti si tu niste legi, sa vezi ca acele contracte fie ele si doar stampilate cu stampila societatii, in cazul in care erau false, treceau din codul civil in cel penal. Foloseste google pentru diferite informari inainte de a posta ceva. Sau poate esti doar un altul ce trancaneste fara a spune nimic concret.

Trimite un comentariu