Skip to main content

GSP TV își schimbă orientarea

 

Publicitate

GSP TV, post operat de Antena Group, a trecut printr-un proces de rebranding, devenind, din 15 septembrie, un post de male-entertainment, sub sloganul “Bărbați la putere”. Noutățile postului sunt meciurile de box, Mixed Martial Arts, wrestling, darts, snooker și poker. GSP TV va păstra o parte din programele vechii grile, însă va avea și noutăți.

Conceptul grafic al GSP TV este nou. Cei cinci bărbați care sunt imaginea postului reprezintă cinci tipologii masculine cu personalități diferite, asociate atributelor brandului.

Noutățile grilei: 

 • Zilnic, de la ora 17.00 la 18.00, sunt programate meciuri de box.
 • Tot zilnic vor fi transmisiuni din UFC – Mixed Martial Arts.
 • În prime-time, la GSP TV, sunt programate înregistrări și live-uri de la meciuri de box, wrestling, MMA și bar sports cum ar fi darts, snooker sau poker.
 • În weekend, vor fi difuzate emisiuni despre pescuit, jocuri, gadget-uri, mașini.
 • Hammond de la Top Gear are o emisiune în care testează excavatoare, macarale sau tancuri.
 • Tot în weekend GSP TV va difuza Drinking Made Easy, un “norocos” fiind plătit să scrie despre cum se bea în diverse localuri din SUA.

 

Eduard Darvariu, director general al postului: “Exista canale de sport în România, dar ale căror programe se axează în principal pe fotbal. GSP TV este prima televiziune care a pătruns într-o nișă complexă, adresată bărbaților, care conține emisiuni ce se suprapun principalelor interese ale publicului masculin și în care adrenalina este cuvântul cheie.”

Din vechea grilă de programe, GSP TV a păstra emisiunile de știri (la orele 14,00; 16,00; 18,00; 24,00) și talk-show-urile Versus, Contraatac, Meciul zilei și Recursul etapei. 

Meciurile Naționalei României vor fi difuzate la GSP TV în paralel cu Antena 1, dar și partidele de fotbal ale echipelor de juniori.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • misoginism oficial. niste idioti ca si cei de la sport.ro pe care-i concureaza.
  contentul descris mai sus este o discriminare fatisa. cum adica dedicat distractiei barbatilor? iar aia cu drinking-ul e maxima! de ce SUA? de ce nu localuri din tara noastra, sa le si promovam cu ocazia asta?
  uite cum tocmai am scos gsp din telecomanda, condoleante!

Trimite un comentariu