Skip to main content

GSP TV îşi schimbă orientarea

 

Publicitate

GSP TV, post operat de Antena Group, a trecut printr-un proces de rebranding, devenind, din 15 septembrie, un post de male-entertainment, sub sloganul “Bărbaţi la putere”. Noutăţile postului sunt meciurile de box, Mixed Martial Arts, wrestling, darts, snooker şi poker. GSP TV va păstra o parte din programele vechii grile, însă va avea şi noutăţi.

Conceptul grafic al GSP TV este nou. Cei cinci bărbaţi care sunt imaginea postului reprezintă cinci tipologii masculine cu personalităţi diferite, asociate atributelor brandului.

Noutăţile grilei: 

  • Zilnic, de la ora 17.00 la 18.00, sunt programate meciuri de box.
  • Tot zilnic vor fi transmisiuni din UFC – Mixed Martial Arts.
  • În prime-time, la GSP TV, sunt programate înregistrări şi live-uri de la meciuri de box, wrestling, MMA şi bar sports cum ar fi darts, snooker sau poker.
  • În weekend, vor fi difuzate emisiuni despre pescuit, jocuri, gadget-uri, maşini.
  • Hammond de la Top Gear are o emisiune în care testează excavatoare, macarale sau tancuri.
  • Tot în weekend GSP TV va difuza Drinking Made Easy, un “norocos” fiind plătit să scrie despre cum se bea în diverse localuri din SUA.

Eduard Darvariu, director general al postului: “Exista canale de sport în România, dar ale căror programe se axează în principal pe fotbal. GSP TV este prima televiziune care a pătruns într-o nişă complexă, adresată bărbaţilor, care conţine emisiuni ce se suprapun principalelor interese ale publicului masculin şi în care adrenalina este cuvântul cheie.”

Din vechea grilă de programe, GSP TV a păstra emisiunile de ştiri (la orele 14,00; 16,00; 18,00; 24,00) şi talk-show-urile Versus, Contraatac, Meciul zilei şi Recursul etapei. 

Meciurile Naţionalei României vor fi difuzate la GSP TV în paralel cu Antena 1, dar şi partidele de fotbal ale echipelor de juniori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    misoginism oficial. niste idioti ca si cei de la sport.ro pe care-i concureaza.
    contentul descris mai sus este o discriminare fatisa. cum adica dedicat distractiei barbatilor? iar aia cu drinking-ul e maxima! de ce SUA? de ce nu localuri din tara noastra, sa le si promovam cu ocazia asta?
    uite cum tocmai am scos gsp din telecomanda, condoleante!

Trimite un comentariu

sus