Skip to main content

Licența Național TV, prelungită cu nouă ani. Alex Velea va avea un show de dumincă

 

Publicitate

Național TV, postul deținut de frații Micula, a primit de la CNA prelungirea licenței cu încă nouă ani. Reprezentanții Național TV au anunțat lansarea, din luna octombie, a unui nou show de divertisment împreună cu Mondo Film, ce va fi prezentat de Alex Velea. Emisiunea se va numi Cuplul Perfect. 

Potrivit documentației depuse la CNA, psotul TV va avea 34,3% producție proprie, iar restul de 65% producții ale altor producători.

Național TV va rămâne, în grila de toamnă, cu emisiunile Iubire interzisă (sezonul 8), Fosta mea iubire și Să v-amintiți, duminica!, prezentat de Corina Chiriac. la capitolul filme televiziunea fraților Micula va continua în forță cu serialele indiene și coreene.

„În toamna aceasta vom avea o nouă producție împreună cu cei de la Mondo Film, cei care fac Dănutz SRL și Duminica în familie. Va fi un show de divertisment pe care îl vom realiza duminica, în prime time și va începe din octombrie. Prezentator va fi Alex Velea”, a declarat reprezentantul postului în cadrul ședinței de la CNA.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cea mai frumoasa emisune de divertisment si nu conteaza cum sunt reclamele si cum este emisunea .
    Alex Velea te iubesc si stii sa te misti cand esti pe scena sau atunci cand te filmeaza cameramaii te "infierbintezi" uuuuuu :0 :0
    Iulia mladin esti o fata frumoasa draguta si aaa frumoasa esti de treaba.
    O emisune de nota un infinit sunteti frumosi si te treaba
  • LOL ! licenta noua pentru inca 9 ani ? postul asta abia mai respira, habar n-am ce o sa difuzeze in viitor. probabil alte reluari de umplutura si seriale indiene la greu de dimineata pana seara. cu actuala conducere, mi-e greu sa cred ca-si mai poate reveni vreodata, din moment ce nici macar un jurnal de 30 min in direct nu isi permit.
  • dupa mizeria numita Viorica din Clejani ca redactor prezentator la Kanal D acum vine o alta mizerie Alex pe post d emoderator TV? pai au astia mai mult de 100 de cuvinte in vocabular la un loc?
  • eu nu prea inteleg rostul acestui post de televiziune... ori de cite ori m-am ratacit pe national tv se difuza sau o reclama la fruti fresh sau o editie a emisiunii taxi driver din anul 2000 sau o reluare a reluarii redifuzarii filmului trandafirul galben... iar despre corina chiriac nici nu stiam ca mai traieste, cu tot respectul cuvenit...

Trimite un comentariu