Skip to main content

Licenţa Naţional TV, prelungită cu nouă ani. Alex Velea va avea un show de dumincă

 

Publicitate

Naţional TV, postul deţinut de fraţii Micula, a primit de la CNA prelungirea licenţei cu încă nouă ani. Reprezentanţii Naţional TV au anunţat lansarea, din luna octombie, a unui nou show de divertisment împreună cu Mondo Film, ce va fi prezentat de Alex Velea. Emisiunea se va numi Cuplul Perfect. 

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, psotul TV va avea 34,3% producţie proprie, iar restul de 65% producţii ale altor producători.

Naţional TV va rămâne, în grila de toamnă, cu emisiunile Iubire interzisă (sezonul 8), Fosta mea iubire şi Să v-amintiţi, duminica!, prezentat de Corina Chiriac. la capitolul filme televiziunea fraţilor Micula va continua în forţă cu serialele indiene şi coreene.

„În toamna aceasta vom avea o nouă producţie împreună cu cei de la Mondo Film, cei care fac Dănutz SRL şi Duminica în familie. Va fi un show de divertisment pe care îl vom realiza duminica, în prime time şi va începe din octombrie. Prezentator va fi Alex Velea”, a declarat reprezentantul postului în cadrul şedinţei de la CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandra Lupu (fan Alex velea si iulia mladin ) Alexandra Lupu (fan Alex velea si iulia mladin )
    Cea mai frumoasa emisune de divertisment si nu conteaza cum sunt reclamele si cum este emisunea .
    Alex Velea te iubesc si stii sa te misti cand esti pe scena sau atunci cand te filmeaza cameramaii te "infierbintezi" uuuuuu :0 :0
    Iulia mladin esti o fata frumoasa draguta si aaa frumoasa esti de treaba.
    O emisune de nota un infinit sunteti frumosi si te treaba
  • cristi cristi
    LOL ! licenta noua pentru inca 9 ani ? postul asta abia mai respira, habar n-am ce o sa difuzeze in viitor. probabil alte reluari de umplutura si seriale indiene la greu de dimineata pana seara. cu actuala conducere, mi-e greu sa cred ca-si mai poate reveni vreodata, din moment ce nici macar un jurnal de 30 min in direct nu isi permit.
  • Mircea Mircea
    Mai exista National TV ???
  • cristi cristi
    emisunea corinei este de nota 20...este un post care se respecta.bravo conducerii...
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    dupa mizeria numita Viorica din Clejani ca redactor prezentator la Kanal D acum vine o alta mizerie Alex pe post d emoderator TV? pai au astia mai mult de 100 de cuvinte in vocabular la un loc?
  • Livero Livero
    @KIKO: Corina Chiriac este doamna care a batut-o la audienta pe Mihaela Radulescu. :)
  • meteor meteor
    Si mai e si N24Plus , tot asa ..."in plus"!
  • kiko kiko
    eu nu prea inteleg rostul acestui post de televiziune... ori de cite ori m-am ratacit pe national tv se difuza sau o reclama la fruti fresh sau o editie a emisiunii taxi driver din anul 2000 sau o reluare a reluarii redifuzarii filmului trandafirul galben... iar despre corina chiriac nici nu stiam ca mai traieste, cu tot respectul cuvenit...

Trimite un comentariu

sus