Skip to main content

Licitația brandurilor Adevărul Holding, amânată

 

Publicitate

UPDATE: În urmă cu câteva minute (9.50), executorul judecătoresc Georgeta Raportoru a declarat pentru Paginademedia.ro că a primit, oficial, cererea de amânare a licitației. Inițial, licitația era programată pentru ora 10.00, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI. Ieri, Cristi Burci și Adunarea creditorilor au ajuns la o înțelegere, ceea ce a atras amânarea procesului..

Licitația de azi pentru mărcile Adevărul Holding a fost amânată, au declarat pentru paginademedia.ro surse apropiate creditorilor. Adunarea creditorilor și Cristi Burci au avut o întâlnire, în această după amiază, în urma căreia s-a decis amânarea licitației, au declarat aceleași surse.

Contactată de paginademedia.ro, Georgeta Raportoru, executorul judecătoresc, a declarat că a fost înștiințată telefonic de amânarea licitației, însă, până la ora 20.00, nu primise nicio hârtie oficială.

Mărcile Adevărul au fost scoase din nou la licitație,după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI. De data aceasta, lista a inclus, pe lângă Adevărul Holding și ClickDilema Veche, precum și toate derivatele ClickClick! Pentru duminicăClick pentru femei etc.

Cele mai scump evaluate mărci sunt Adevărul Holding (preț de pornire 4,4 milioane de euro), Click! (167.000 de euro), Dilema Veche (154.00 de euro) și Click de duminică (150.000 de euro).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu