Skip to main content

Licitaţia brandurilor Adevărul Holding, amânată

 

Publicitate

UPDATE: În urmă cu câteva minute (9.50), executorul judecătoresc Georgeta Raportoru a declarat pentru Paginademedia.ro că a primit, oficial, cererea de amânare a licitaţiei. Iniţial, licitaţia era programată pentru ora 10.00, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI. Ieri, Cristi Burci şi Adunarea creditorilor au ajuns la o înţelegere, ceea ce a atras amânarea procesului..

Licitaţia de azi pentru mărcile Adevărul Holding a fost amânată, au declarat pentru paginademedia.ro surse apropiate creditorilor. Adunarea creditorilor şi Cristi Burci au avut o întâlnire, în această după amiază, în urma căreia s-a decis amânarea licitaţiei, au declarat aceleaşi surse.

Contactată de paginademedia.ro, Georgeta Raportoru, executorul judecătoresc, a declarat că a fost înştiinţată telefonic de amânarea licitaţiei, însă, până la ora 20.00, nu primise nicio hârtie oficială.

Mărcile Adevărul au fost scoase din nou la licitaţie,după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI. De data aceasta, lista a inclus, pe lângă Adevărul Holding şi ClickDilema Veche, precum şi toate derivatele ClickClick! Pentru duminicăClick pentru femei etc.

Cele mai scump evaluate mărci sunt Adevărul Holding (preţ de pornire 4,4 milioane de euro), Click! (167.000 de euro), Dilema Veche (154.00 de euro) şi Click de duminică (150.000 de euro).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus