Skip to main content

Pariu cu viaţa, depăşit de Suleyman la oraşe. Pro TV, lider doar pe naţional

 

Publicitate

Debutul noului sezon Pariu cu viaţa vine cu o surpriză. La nivel urban, serialul difuzat de Pro TV a fost depăşit de Suleyman Magnificul, producţia de pe Kanal D cu care s-a intersectat. La nivelul întregii ţări, Pro TV a fost pe primul loc.

Pe intervalul serialului Pariu cu viaţa, Antena 1 difuza filmul Poliţişti fără maniere, la Antena 3 erau talk-show-uri, pe Acasă TV o telenovelă, iar pe Prima TV rula Naţiune, te cunosc.

Audienţele, în continuare:

La nivel URBAN:

Pariu cu viaţa a avut o medie de audienţă de 699.000 de telespectatori pe minut, în oraşe. Pe intervalul serialului, Pro TV a fost pe locul 2, după Kanal D, care avea în program serialul Suleiman Magnificul. La Suleiman s-au uitat, în fiecarfe minut, 717.000 de telespectatori din mediul urban.

La nivel NAŢIONAL:

Serialul Pariu cu viaţa a fost pe primul loc la nivelul întregii ţări. În fiecare minut, la serialul de pe Pro TV se uitau 1,3 milioane de români. Pe locul secund a fost Suleiman, cu o medie de aproape 1,2 milioane de telespectatori pe minut.

Audienţa posturilor TV luni, 17 septembrie, pe intervalul serialului Pariu cu viaţa, la nivel URBAN:

1. Kanal D: 717.000 de telespectatori pe minut (6,8 rating)
2. Pro TV: 699.000 (6,7)
3. Antena 3: 525.000 (5)
4. Antena 1: 415.000 (3,9)
5. Acasă TV: 241.000 (2,3)

Audienţa posturilor TV luni, 17 septembrie, pe intervalul serialului Pariu cu viaţa, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.325.000 de telespectatori pe minut
2. Kanal D: 1.189.000
3. Antena 1: 755.000
4. Antena 3: 720.000
5. Prima TV: 565.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgiana Georgiana
    Ce era sa fac, e mult mai interesant Suleyman Magnificul decat Pariu cu Viata.
  • parerea mea parerea mea
    Petrisor, incepeti sa redactati stirile precum cei de la cancan sau libertatea. Ce-i aia "lider doar pe national"?
    Audienta nationala este cea mai completa, nu poti fi lider DOAR pe national ca si cum ai fi lider DOAR in satul Vascauti. Cel care-i lider pe national are cea mai mare audienta din Ro. Apoi vin cei care sunt lideri DOAR pe anumite segmente ale audientei nationale: urban, rural, comercial etc.
    Ca sa informezi corect ar fi trebuit sa spui: PRO TV lider national de audienta, Suleiman lider DOAR pe urban, Antena 3 DOAR pe ...unde or fi ei lideri.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Un om normal la cap urmareste maxim 2 secunde din "Suleyman..." si "Pariu...", cele 2 secunde fiind necesare ca sa-ti dai seama ce ruleaza pe postul tv respectiv inainte de a zapa mai departe.
  • kiko kiko
    ce e aia lala band????
  • dodonel dodonel
    din pacate serialul turcesc este o dezamagire ieftina cu spoiala si pretentii de mare serial gen the tudors si borgia. parerea mea subiectiva. si acum parerea mea obiectiva: suleiman magnificul a fost sultan pana in 1566. insa filmul arata ca unul de la 1800. iar cu vestita roxelana s-a intalnit cand el era un mos slab si apatic. asta e motivul ptr care ea a facut ce a vrut din el ai a ajuns sa conduca imperiul. si am vazut si o replica amuzanta:
    roxelana: m-am hotarat sa trec la islamism.
    :)))) stau prost la partea de documentare sau au vrut sa arate ce draguti erau ei si intelegatori cand vine vorba de religie. o femeie odata intrata in harem era obligata sa isi schimbe religia. daca refuza era data pe mana ienicerilor care o violau pana murea. nici vorba sa ajunga crestina in fata sultanului. :))) ma rog, per total: dezamagire. plus ca sunt plictisita sa ritmul asta leeeent. asa ca ne intoarcem pe vplay. ne asteapta the newsroom.
  • Mircea Mircea
    victor, ti se pare tie ca la la band e altceva decat tot o chinezarie ? Uita-te la Glee si o sa-ti dai seama de ce spun asta.
  • Alex.D Alex.D
    Desi am alergie la turcisme,chinezisme,coreenisme si indienisme orice om normal la capsor daca urmareste 2 minute din ambele productii isi poate da seama ca "Suleyman"(nefericit nume) e TOTUSI peste pseudo smecheria aia adolescentina "Pariu cu rata...sau ceva".
    N.B: Ceea ce am spus mai sus nu se ia in calcul daca esti adolescent, atunci te uiti la toate porcarelele si citesti toate "Bravo"- urile sa aflii cum e sa fi "cul" si cum sa te afirmi pe cont propriu(sanchi).
  • razvan razvan
    public comercial inseamna 18-49 urban. e adevarat si ce spune protv.ro
  • Netreb Nicu Netreb Nicu
    Bre Petrisor...da' ai ramas in urma cu stirile. L-au matrasit, in sfarsit, pe Costi Mocanu !!!! E number one la Voyo acush...Misto, o sa vanda cartele...are tot viitorul in fata. :)
  • Claudiu Claudiu
    eu vreau , ce dai... :D
  • victor victor
    Din pacate asta e mentalitatea romanului. Prefera toate turcismele, chinezariile sau scandalurile mondene. Bine ca exista netul si sunt alternative.
  • jake jake
    claudiu, victor ceva de baut nu vreti?
  • Zakiro Zakiro
    Atatia oameni se uita la serialele de doi lei de pe Kanal D?
  • victor victor
    Vrem si audienta de la Cancan TV de pe Acasa
  • Claudiu Claudiu
    Dar audientele de la cancan tv de pe acasa, nu le dai?

Trimite un comentariu

sus