Skip to main content

Pariu cu viața, depășit de Suleyman la orașe. Pro TV, lider doar pe național

 

Publicitate

Debutul noului sezon Pariu cu viața vine cu o surpriză. La nivel urban, serialul difuzat de Pro TV a fost depășit de Suleyman Magnificul, producția de pe Kanal D cu care s-a intersectat. La nivelul întregii țări, Pro TV a fost pe primul loc.

Pe intervalul serialului Pariu cu viața, Antena 1 difuza filmul Polițiști fără maniere, la Antena 3 erau talk-show-uri, pe Acasă TV o telenovelă, iar pe Prima TV rula Națiune, te cunosc.

Audiențele, în continuare:

La nivel URBAN:

Pariu cu viața a avut o medie de audiență de 699.000 de telespectatori pe minut, în orașe. Pe intervalul serialului, Pro TV a fost pe locul 2, după Kanal D, care avea în program serialul Suleiman Magnificul. La Suleiman s-au uitat, în fiecarfe minut, 717.000 de telespectatori din mediul urban.

La nivel NAȚIONAL:

Serialul Pariu cu viața a fost pe primul loc la nivelul întregii țări. În fiecare minut, la serialul de pe Pro TV se uitau 1,3 milioane de români. Pe locul secund a fost Suleiman, cu o medie de aproape 1,2 milioane de telespectatori pe minut.

Audiența posturilor TV luni, 17 septembrie, pe intervalul serialului Pariu cu viața, la nivel URBAN:

1. Kanal D: 717.000 de telespectatori pe minut (6,8 rating)
2. Pro TV: 699.000 (6,7)
3. Antena 3: 525.000 (5)
4. Antena 1: 415.000 (3,9)
5. Acasă TV: 241.000 (2,3)

Audiența posturilor TV luni, 17 septembrie, pe intervalul serialului Pariu cu viața, la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV: 1.325.000 de telespectatori pe minut
2. Kanal D: 1.189.000
3. Antena 1: 755.000
4. Antena 3: 720.000
5. Prima TV: 565.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Petrisor, incepeti sa redactati stirile precum cei de la cancan sau libertatea. Ce-i aia "lider doar pe national"?
  Audienta nationala este cea mai completa, nu poti fi lider DOAR pe national ca si cum ai fi lider DOAR in satul Vascauti. Cel care-i lider pe national are cea mai mare audienta din Ro. Apoi vin cei care sunt lideri DOAR pe anumite segmente ale audientei nationale: urban, rural, comercial etc.
  Ca sa informezi corect ar fi trebuit sa spui: PRO TV lider national de audienta, Suleiman lider DOAR pe urban, Antena 3 DOAR pe ...unde or fi ei lideri.
 • Un om normal la cap urmareste maxim 2 secunde din "Suleyman..." si "Pariu...", cele 2 secunde fiind necesare ca sa-ti dai seama ce ruleaza pe postul tv respectiv inainte de a zapa mai departe.
 • din pacate serialul turcesc este o dezamagire ieftina cu spoiala si pretentii de mare serial gen the tudors si borgia. parerea mea subiectiva. si acum parerea mea obiectiva: suleiman magnificul a fost sultan pana in 1566. insa filmul arata ca unul de la 1800. iar cu vestita roxelana s-a intalnit cand el era un mos slab si apatic. asta e motivul ptr care ea a facut ce a vrut din el ai a ajuns sa conduca imperiul. si am vazut si o replica amuzanta:
  roxelana: m-am hotarat sa trec la islamism.
  :)))) stau prost la partea de documentare sau au vrut sa arate ce draguti erau ei si intelegatori cand vine vorba de religie. o femeie odata intrata in harem era obligata sa isi schimbe religia. daca refuza era data pe mana ienicerilor care o violau pana murea. nici vorba sa ajunga crestina in fata sultanului. :))) ma rog, per total: dezamagire. plus ca sunt plictisita sa ritmul asta leeeent. asa ca ne intoarcem pe vplay. ne asteapta the newsroom.
 • victor, ti se pare tie ca la la band e altceva decat tot o chinezarie ? Uita-te la Glee si o sa-ti dai seama de ce spun asta.
 • Desi am alergie la turcisme,chinezisme,coreenisme si indienisme orice om normal la capsor daca urmareste 2 minute din ambele productii isi poate da seama ca "Suleyman"(nefericit nume) e TOTUSI peste pseudo smecheria aia adolescentina "Pariu cu rata...sau ceva".
  N.B: Ceea ce am spus mai sus nu se ia in calcul daca esti adolescent, atunci te uiti la toate porcarelele si citesti toate "Bravo"- urile sa aflii cum e sa fi "cul" si cum sa te afirmi pe cont propriu(sanchi).
 • Bre Petrisor...da' ai ramas in urma cu stirile. L-au matrasit, in sfarsit, pe Costi Mocanu !!!! E number one la Voyo acush...Misto, o sa vanda cartele...are tot viitorul in fata. :)
 • Din pacate asta e mentalitatea romanului. Prefera toate turcismele, chinezariile sau scandalurile mondene. Bine ca exista netul si sunt alternative.

Trimite un comentariu