Skip to main content

PARTENERIAT. Sanda Nicola, în rol de Mătuşa Polly, alături de Generaţia Tom Sawyer

 

Publicitate

Jurnalista Sanda Nicola susţine Generaţia Tom Sawyer, campania de promovare a filmului Tom Sawyer, ce va rula în cinematografele din România din 12 octombrie 2012.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul Tom Sawyer în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului Aventurile lui Tom Sawyer scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuţie lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viaţă personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film.
Până acum în campanie au participat: Gianina Corondan, Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Elena Gheorghe, Cristina Bazavan.

Peste 20 de personalităţi şi-au unit forţele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă şi în cinematografele din România, shooting-ul a durat o lună de zile şi a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierşinaru în Studio 2 iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    @iulia

    serios? si botezatu tot in rolul matusii polly? sau in rolul lui becky? :) eu pe vadim tudor as vrea sa il vad in rolul unchiului silas si pe traian basescu in rolul lui huck finn... iar marko bela sa fie negrul jim.
  • Writter Writter
    Nice !
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Este o campanie. Mai multe vedete s-au pozat in rol de matusa Polly
  • kiko kiko
    pai si nicola e matusa polly? parca ai dat o stire acum citeva zile ca irina margareta nistor e matusa polly????

Trimite un comentariu

sus