Skip to main content

PARTENERIAT. Sanda Nicola, în rol de Mătușa Polly, alături de Generația Tom Sawyer

 

Publicitate

Jurnalista Sanda Nicola susține Generația Tom Sawyer, campania de promovare a filmului Tom Sawyer, ce va rula în cinematografele din România din 12 octombrie 2012.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul Tom Sawyer în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului Aventurile lui Tom Sawyer scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viață personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film.
Până acum în campanie au participat: Gianina Corondan, Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Elena Gheorghe, Cristina Bazavan.

Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă și în cinematografele din România, shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2 iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu