Skip to main content

Protest la Click: Grevă la ora prânzului

 

Publicitate

Situaţie tensionată la Adevărul Holding. În jurul orei 13.00, afişele din redacţia Click anunţau Grevă generală. Protestul a pornit de la faptul că nu s-au plătit salariile până la sfârşitul săptămânii, aşa cum au fost anunţaţi printr-un mail intern, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro un angajat al ziarului.

“Am primit un mail oficial că se vor da salariile până la sfârşitul săptămânii. În timpul boardului de miercuri, redactorii şefi au ieşit din şedinţă ca să ne dea vestea mare”, a declarat angajatul.

Până la ora 13.30, doar redacţiile sport şi corespondenţi şi-au prezentat subiectele pentru ziarul de mâine, la redactorul şef adjunct. Cei de la monden, externe şi actualitate au venit la redacţie, dar sunt în grevă.

“Nu avem nimic cu redactorul şef sau cu redactorul şef adjunct. Important este că nu s-a respectat o promisiune”.

Contactată de Paginademedia.ro, Rodica Lazăr, redactor-şef adjunct a declarat că “ziarul Click va apărea luni pe piaţă“.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • victor victor
    macar eu ma semnez cu numele meu, nu cu al altuia, gaina...
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    Victore, vezi-ti tata de puntea pe care trebuie s-o speli in voiajele tale. Lasa-ne pe noi in durerea noastra! De ce nu erai asa viteaz cand erai in ADH? Aud? Asa, dupa razboi...Bravo lor, celor care au incercat sa faca ceva, intentia a fost buna, am mai spus-o...
  • victor victor
    @gramatikon, eu am lucrat ca editor foto, sumt mai imbecil. si, nu cant inca. mata nare cratima.
  • Cicero Cicero
    @Mara
    Poate ai dreptate, dar lucrurile ar fi fost mai simple la ADH. Iti luai salariul la timp, plateai contributia, intarzia cate doua luni, ca acum, nu mai plateai, foarte simplu!
  • ARD ARD
    :)) Mara, ce-ti mai place melodia asta, sau, ma rog, mesajul. MIE, NU... http://www.youtube.com/watch?v=GNFZUtNyY0c
  • Mara Mara
    Cicero, poate nu sint doar altii de vina. Nici cu sindicatele si sindicalisti nu mà laud. Ce relatii, pile, avantaje ... din banii contribuabilor... si-au tras!!!! Asta e.
  • Cicero Cicero
    Eu am incercat sa fac sindicat la Adevarul, pe vremea cand lucram acolo si cand nu erau probleme cu salariile, tocmai pentru a ne putea organiza in fata patronatului, in special in asemenea situatii. Aveam documentatie si sprijin pentru a face o structura care sa protejeze angajatii.

    Din pacate, in doar cateva ore de cand mi-am anuntat pe ici, pe colo intentia am primit semnale clare din partea unor sefi ca ar fi mai bine sa-mi vad de treaba fiindca ii vor speria pe toti cei care au de gand sa adere la proiect.

    Ceea ce m-a dezarmat a fost nu atitudinea sefilor, care era de asteptat, ei fiind, in asemenea organizatii, cei mai fideli patronatului, ci cinismul si egoismul rapace al unor colegi, tot muncitori pe plantatie ca si mine, care au preferat sa ingroape un proiect ce acum le-ar fi garantat salariile la timp, doar ca sa mai dea o limba la sefi...

    Asta ca sa inteleaga toata lumea de ce nu se va putea face nimic la Adevarul si, in general, in toata presa. Fiindca mereu vor exista unii care vor prefera sa-si tradeze colegii doar pentru a da bine in ochii sefului. Care sef, la momentul potrivit, va calca nestingherit pe cadavrele lor doar ca sa se salveze... Ca doar asa a ajuns sef, nu?!

    PS. Celor care isi aduc aminte de mine ii rog sa nu imi dea numele aici, iar daca mai vor sindicat le ofer tot sprijinul!
  • Gramatikon Gramatikon
    Vezi tu draga Victor, corect in limba romana este " carora li s-au alaturat" si nu " la care li s-au alaturat". Doar si pentru asta meriti sa fii un fost angajat.....Cum se cheama formatia aia in care canti? Ecstasy?
  • tot victor tot victor
    diminutivul tau, Giovanni, e abject.... :)
  • Giovanni Giovanni
    a venit grasuta de anca bejan la munca duminica? incredibil!
  • victor, fost angajat adehas victor, fost angajat adehas
    cum adica n-au venit redactorii de acasa???????? salvatorii bogdan nicolai, oana neacsu, anca bejan, nimeni libezeanu, la care li s-au alaturat elena alexa si cristi stancu aveau liber, ieri!daca vreti sa evitati grevele, chemati-i pe toti robotii astia la munca zi de zi. calitatea e in partea cealalta.
  • SRL SRL
    @ Eu. care Andrei? Constantinescu sau Dobrogea? ca e o mare diferenta. Primul e angajatul perfect din pct de vedere al supunerii, al doilea, din pct de vedere al meseriei si al dreptatii!!!
  • gabriel gabriel
    la evz sunt ceva mai prosti oamenii. chiar daca nu au primit banii stau cuminti si muncesc
  • Eu Eu
    Nu a venit niciun redactor de acasa. Au muncit cei care erau deja la redactie. A venit Cristi Stancu, redactorul sef Click, şi Elena Alexa, redactorul sef adjuct, care a ajutat la redactare. Toată lumea e supărată. Atât şefii,cât şi angajaţii trec prin situaţia asta. Nimeni nu e favorizat. Greva trebuia să fie organizată. Andrei a vrut doar să tragă un semnal de alarmă, însă acest semnal a ajuns doar la redactorii şefi. Nu s-a schimbat nimic peste noapte. Nu o să se schimbe nimic nici în următoarele zile, din păcate.
    Singura problemă e că şefii nu colaborează cu angajaţii. Asta e problema. Banii vor intra în cele din urmă.
  • Stancuta vesela Stancuta vesela
    Wacs, e vorba de principiu aici, nu de Alina Erimia. Era vorba de greva de avertisment, nu de incetarea lucrului. O iei in bascalie pe Erimia, dar din mizeriile ei crema de care se vorbea mai sus, inclusiv impostorul de Stancu si adjunctii lui bine furajati, are un loc de munca.

Trimite un comentariu

sus