Skip to main content

Realitatea medicală din România, parodiată într-un nou serial la Pro TV

 

Publicitate

TONI GRECU MERGE LA SPITALUL DE DEMENȚĂ. Pro TV lansează, din această toamnă, serialul Spitalul de demență ce tratează, într-o notă comică, realitatea medicală din România

Spitalul de demență este o ficțiune comică în regia lui Peter Kerek, după un scenariu de Toni Grecu și Adrian Onicu, în care își vor face apariția actori din grupul Serviciului Român de Comedie, printre care Jojo, Claudiu Maier, Monica Anghel, Cosmin Natanticu, Cristian Martin, Aniela Petreanu, Andreea Doinea și alții.

Toni Grecu: ”Credem că este un serial de comedie care va interesa publicul larg deoarece abordează un subiect extrem de fierbinte: reforma sistemului sanitar din România, modul în care este tratat pacientul într-un spital oarecare din plaiul mioritic. Este un subiect grav, dar îl tratăm cu comedie pentru că hazul de necaz e specific românului, atunci când vezi că nu poți îndrepta ceva, îl iei la mișto, e singura șansă să nu înnebunești”.

Spitalul de demență e un loc al suficienței și incompetenței medicale tratate cu râs și veselie. Este spitalul cu cea mai mare rată a rateurilor: aici se rateaza tot, operații, tratamente, proceduri, cariere, familii.

Toni Grecu și echipa sa vor continua și emisiunea Serviciul Român de Comedie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • petrisor iti dau ceva ponturi, 1 cancantv va fi difuzata de luni panajoi de la ora 22 cu durata de doua ore si jumatate iar de vineri pana duminica vor fi difuzate de la ora 22 povestiri de noapte. 2 protv va difuza in aceasta toamna si serialul tanti florica cu florin calinescu in rol principal.

Trimite un comentariu