Skip to main content

Scandal regal cu poze topless

 

Publicitate

Revista franțuzească Closer a fost obligată de instanță să predea toate fotografiile digitale ale Ducesei de Cambridge (Kate Middleton) topless, în 24 de ore de la anunțarea sentinței, scrie Huffington Post.

În caz contrar, publicația va fi amendată cu 10.000 de euro pentru fiecare zi de întârziere. În plus, Closer France nu mai are voie să republice imaginile ofensatoare și nici să le vândă altor publicații.

Fotografiile, care au scandalizat casa regală britanică, au fost făcute în timp ce Prințul William și Kate Middleton se aflau în concediu la reședința lor din Provence (Franța).

Cuplul regal nu poate opri răspândirea fotografiilor la nivel internațional. O revista din Italia a publicat deja o parte dintre fotografii, într-o ediție tipărită special. Imaginile au fost preluate și într-o publicație irlandeză, Independet Star, iar șeful editorial și-a pierdut slujba din această cauză.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Escrocilor!
  Credeam ca dati pozele!
  De-asta am intrat la articol.
  Pacaliti lumea!
  Rusine, Petrisor Obae!

  Apropo, a fost deontologic ca dupa ce au fost descoperite pozele cu gimnasta de la bordel, sa fie publicate si rumegate in toata presa?
  Si TV, si tabloide, si cele doua tabloide de sport, si ziarele generaliste.
  Era informatie relevanta?
  Mai ales ca pe aia si familia ei i-au terminat, le-au distrus vietile.
  N-am putea spune ca, de fapt, s-au prostituat absolut toti, (aproape) toata presa din Romania, in frunte cu Tolontan?
  Si-a vandut Tolontan sufletul si onoarea pentru bani, exact la fel ca Floarea Leonida?
  Nu este el mult mai pervertit in prostitutie, avand in vedere ca amarata aia chiar avea nevoie de bani, pe cand GSP-ul a facut-o pentru tiraj si o "glorie" scarboasa?

  Ai o parere a ta, Petrisor, despre problema asta?
 • kate este naturala, asta e clar. dar scandalul acesta este jenant. prea multa importanta i se da. iar pudismul britanic este de tot rasul.
 • biata printesa, dupa ce ca au tavalit-o in gura presei cu topless-ul, azi,in australia era sa-si arate chiloteii princiari. a fost ca in faimoasa scena cu marlyn monroe pe gura de ventilatie, doar ca la printesa se vedea viitorul poponet regal. fata s-a enervat si s-a schimbat intr-o armura sigura: pantaloni. cata nedreptate: o singura femeie pe lumea asta nu vrea sa-si arate sanii si fesele si tot mapamondul saliveaza sa i le vada in timp ce pitipoancele noastre umbla goale si mai dau si bani sa le bage-n seama revistele de scandal! cred ca silicoanele au inceput sa piarda teren. poate si botoxul. kate e naturala si frumoasa! bravo ei!

Trimite un comentariu