Skip to main content

Stelian Tănase și-a relansat blogul: “acum e un produs profesional”

 

Publicitate

FAȚĂ NOUĂ. Scriitorul și jurnalistul Stelian Tănase și-a relansat blogul Stelian-Tanase.ro. Site-ul are un desing schimbat, iar funcționalitățile au fost îmbunătățite.

Stelian Tănase, pentru Paginademedia.ro:

“La început, blogul a venit din dorința mea de a comunica, de a ține legătura cu cititorii mei. Acum intrăm într-o zonă profesională.

Blogul a crescut pe măsură ce am crescut și eu în această zonă online. Am învățat din mers. Când m-am apucat, nu citisem niciun blog, nu știam ce este Facebook. Am învățat și, pe măsură ce am învățat, am avut și alte cerințe. Am introdus și publicitate, sperăm să avem mai multă reclamă în timp.”

Stelian Tănase publică episoade din serialul București Strict Secret (difuzat de Realitatea TV), dar și o arhivă foto care, spune scriitorul, va urma să aibă zeci de mii de imagini de arhivă (acum există, deja, o colecție cu mașini de epocă și capturi din ziarele începutului de secol).

Noua platformă a fost dezvoltată de Publyo, compania lui Dragoș Stanca.

Traficul blogului în ultimele luni (conform trafic.ro):

Ianuarie: 46.800 afișări
Februarie: 76.000
Martie: 62.300
Aprilie: 59.500
Mai: 53.200
Iunie: 63.300
Iulie: 135.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ha ha ha! este doar o gluma proasta acest blog si acest articol. Uitati-va pe trafic.ro si veti vedea ca are 200-300 de vizitatori unici!!! Daca ma chinui putin si eu scot 100 de unici. nu mai mintiti oamenii cu zecile de mii de afisari cand pe site nu sunt mai mult de 300 de vizitatori zilnici....Jenant!
  • nu stiam ca stelica si-a facut blog cu tot ce a furat de prin arhivele fostei securitati... stiam ca a scris o carte sau doua cu ce a aflat de acolo. bine, nu o sa le cumpar niciodata si nici nu o sa le citesc, nu incurajez hotia...
  • Multumesc pentru consemnare. Ca sa fie corect pana la capat proiectul a fost dezvoltat in colaborare cu colegii si prietenii nostri de la Bonnie & Clyde Advertising.

Trimite un comentariu